Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Εφαρμογή του δόγματος … σοκ από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ

Tου Γενικού Γραμματέα της ΓΣΕΕ κ. Ν. Κιουτσούκη
  
Μετά την “επιτυχημένη” τηλεδιάσκεψη της κυβέρνησης με την τρόικα και τους τοκογλύφους δανειστές, οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, οι νέες και οι νέοι της χώρας βλέπουν για πολλοστή φορά τα στοιχειώδη βασικά δικαιώματά τους, οικονομικά και εργασιακά να μπαίνουν στην κλίνη του Προκρούστη.
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησε την ελληνική στατιστική υπηρεσία, για να διογκώσει πλασματικά το έλλειμμα της χώρας, επιβεβαιώνοντας πλήρως όλους αυτούς που υποστηρίζουν ότι η προσφυγή της Ελλάδας στο Δ.Ν.Τ. ήταν προειλημμένη απόφαση που είχε παρθεί πριν τις εκλογές του 2009 και εκτελεστής αυτής ορίστηκε ο κ. Παπανδρέου.
Από την βάρβαρη και σοσιαλιστ(ρ)ική πολιτική που εφαρμόζει η Κυβέρνηση, οι Έλληνες πολίτες έχουν “εισπράξει” ως αποτέλεσμα των εξαγγελιών του-ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ- φόρους, έκτακτες εισφορές, μειώσεις μισθών και συντάξεων και απολύσεις. Άξιοι εκφραστές του δόγματος Φρίντμαν, δεν νοιάζονται ούτε για την ύφεση την οποία δημιούργησαν με την λανθασμένη συνταγή του μνημονίου και του μεσοπροθέσμου, ούτε για το πάνω από 1 εκατομμύριο ανέργους που έσπειραν στην ελληνική κοινωνία, ούτε για τα 3 εκατομμύρια φτωχούς πολίτες, ούτε για τον πολλαπλασιασμό των λουκέτων στην αγορά, ούτε για τα υπόλοιπα δεινά που επιφυλάσσει η επικίνδυνη αυτή πολιτική.
Το μόνο που τους απασχολεί, είναι η ικανοποίηση των “αγορών” και των απανταχού αεριτζήδων κερδοσκόπων. Προωθούν τις έμμεσες απολύσεις με τον φερετζέ της εργασιακής εφεδρείας και τις άμεσες απολύσεις δίχως να νοιάζονται για την τύχη των εργαζομένων, την διόγκωση του αριθμού των ανέργων και την διάλυση του κοινωνικού ιστού της χώρας.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι μεταξύ των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος, υπάρχουν ακόμη Έλληνες πατριώτες που δεν θα επιτρέψουν στον Τζέφρι, τον Μπένι και την παρέα τους να πουλήσουν την Ελλάδα και να διαλύσουν την ελληνική κοινωνία με τα βάρβαρα, αντιλαϊκά μέτρα που θέλουν να εφαρμόσουν. Οι ανίκανοι, οι ψεύτες, οι δήθεν σταυροφόροι των “δίκαιων” αλλαγών και των “δίκαιων” φορομπηχτικών μέτρων, πρέπει εδώ και τώρα να ανατραπούν.
Σε κάθε περίπτωση, τα συνδικάτα, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, η νέα γενιά, ακόμη και οι μικροεπιχειρηματίες, οφείλουμε να δώσουμε τη μάχη ώστε να κερδίσουμε τον πόλεμο, ανατρέποντας την κυβέρνηση και τους εκφραστές των μνημονίων, για να απαλλάξουμε τις οικογένειές μας και την κοινωνία από τους … “διασώστες” μας.
Απευθύνουμε έκκληση σε όλους τους Έλληνες πολίτες, στους εργαζόμενους, στους άνεργους, στους φοιτητές και συνταξιούχους να ξεχυθούμε όλοι στους δρόμους για να σχηματιστεί ένα ποτάμι οργής και αγανάκτησης που θα “πνίξει” την κυβέρνηση των ξένων συμφερόντων.


“ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΥΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ”
“ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ”
“ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ”
“ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ”
“ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ”
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου