Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

ΑΔΜΗΕ: Ευχαριστήριο μήνυμα του Φώτη Νικολόπουλου

 


Φώτης Νικολόπουλος

Μέλος Δ.Σ.

Εκπρόσωπος Εργαζομένων AΔMHE

Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι,
Μετά την επικύρωση του εκλογικού αποτελέσματος από την ΚΕΦΕΠ, θα ήθελα καταρχήν να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στις εκλογές. Με 74% συμμετοχή, εν μέσω καλοκαιριού, κέρδισε πρωτίστως ο θεσμός!


Θέλω επίσης να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου που με τιμήσατε για άλλη μια φορά με την ψήφο εμπιστοσύνης σας, επιλέγοντάς με και πάλι ως εκπρόσωπό σας στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΔΜΗΕ.


Χρωστάω ακόμη ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους υποψηφίους της Δημοκρατικής Ανεξάρτητης Κίνησης Εργαζομένων ΑΔΜΗΕ για τον έντιμο και καθαρό αγώνα τους αλλά και στα μέλη της ΚΕΦΕΠ και των Τοπικών Εφορευτικών Επιτροπών που εργάστηκαν με συνέπεια και υπευθυνότητα.


Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι, η εμπιστοσύνη σας πέρα από μεγάλη τιμή είναι και μεγάλη ευθύνη. Εσείς όμως μου δίνετε τη δύναμη να συνεχίσω με περισσότερο σθένος να αγωνίζομαι και να προσπαθώ για τα δικαιώματα ΌΛΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ των ΕΡΓΑΖΟΜΈΝΩΝ. Η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους γιατί μοιραζόμαστε τον ίδιο σκοπό: το καλό των εργαζομένων και της εταιρείας. Από την πλευρά μου παραμένω πάντα στη διάθεσή σας, να συζητήσουμε ό,τι σας απασχολεί, να βρούμε λύσεις και να εργαστούμε μαζί για το εργασιακό μας μέλλον.

Σας ευχαριστώ και πάλι

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου