Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΤΕ/ΔΕΗ: Οι συνδικαλιστικοί κλώνοι της ΠΑΣΚΕ(ΕΑΜΕ & ΕΠΑΔ) με την ψήφο τους διέσπασαν την ΔΕΗ


ΣΥΝΑΔΕΛΦOI
Μέσα λοιπόν σε όλο αυτό τον κυκεώνα των αρνητικών εξελίξεων η 
«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΤΕ/ΔΕΗ» θέλει να επισημάνει για άλλη μια φορά ότι:

-   Δεν ψήφισε, ούτε στήριξε την διάσπαση της ΔΕΗ σε θυγατρικές και φυσικά είναι ενάντια στη νέα μετοχοποίηση της Επιχείρησης.

-  Δεν ψήφισε την τελευταία προβληματική ΕΣΣΕ που ανατρέπει κατακτήσεις ετών και ανοίγει τον δρόμο για τις τυφλές μεταθέσεις συναδέλφων και παράλληλα με τις συγχωνεύσεις υπηρεσιών γίνεται και ορατός ο κίνδυνος των απολύσεων ενώ με την συνδικαλιστική πρακτική τους χάθηκαν τα 25.000.000 δρχ.  που είχαν υπογραφεί με προηγούμενη ΕΣΣΕ για το μισθολόγιο των εργαζομένων.

-   Δεν χάιδεψε την αποτυχημένη και ανάλγητη διοίκηση Ζερβού όπως έκανε ο τωρινός Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ με τους εκλεκτούς του, που αντί να καταγγέλλουν τη διοίκηση που διέλυσε τον δημόσιο και κοινωνικό ρόλο της ΔΕΗ και ταυτόχρονα προσελάμβανε χρυσοπληρωμένους φίλους του Γ. Παπακωνσταντίνου (Κ. Θέος) έκαναν τα στραβά μάτια και ακολούθησαν  λογικές ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

-   Η ΔΑΚΕ-ΕΤΕ-ΔΕΗ δεν συμφώνησε με το περιβόητο «εφεξής» (αν και τα στελέχη της τότε ενωμένης ΠΑΣΚΕ, πανηγύριζαν) με συνέπεια να δανείσουμε και να παραχωρήσουμε σημαντικό μέρος της περιούσιας μας. Απλά να θυμίσουμε στους πρώην λάτρεις του ΓΑΠ, ότι ο υφυπουργός του μνημονίου κ. Κουτρουμάνης το 2004 μας επικροτούσε δημόσια λέγοντας ότι το Ταμείο της ΔΕΗ είναι το καλύτερο, το μακροβιότερο και το πιο υγιές. Ο ΦΑΡΙΣΑΙΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ…

-   Είμαστε οι μόνοι που φωνάζαμε εδώ και πολλά χρόνια και ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ  ότι ο μόνος αναπτυξιακός τρόπος για να σωθεί η άλλοτε πιο κερδοφόρα Επιχείρηση του ελληνικού λαού ήταν η σύμπραξη με κοινοπρακτικά σχήματα  εντός του Ομίλου ΔΕΗ μιας και οφείλαμε να προσαρμοστούμε στις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για άμεση εφαρμογή νέου ενεργειακού μοντέλου στη χώρα. Αυτή την θέση των κοινοπρακτικών σχημάτων και συμμαχιών την προβάλει σήμερα και την υιοθετεί όχι ένας δακίτης αλλά το ηγετικό στέλεχος του οικονομικού επιτελείου του ΣΥΡΙΖΑ, Γ.Σταθάκης!!!
 ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΚΛΩΝΟΙ
Στους δύο νέους κλώνους της ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΜΕΝΗΣ ΠΑΣΚΕ που άλλαξε ονομασία σε  «Ενωτικό Αγωνιστικό Μέτωπο Εργαζομένων» (η ανίερη συμμαχία  ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΡΙΖΟΥ) και η «Eργατική Παράταξη Άμεσης Δημοκρατίας»,  η ιστορία τους έχει καταγράψει μαζί με τη ΣΑΔ ως τους πρωτεργάτες της διάσπασης της ΔΕΗ σε θυγατρικές και εμπνευστές της χειρότερης ΕΣΣΕ που υπέγραψε η Ομοσπονδία. Είναι εκείνοι που μεταλλάχθηκαν και μεταμορφώθηκαν σε συνδικαλιστικούς κλόουν και ζητούν από τους συνάδελφους άφεση αμαρτιών ενώ είναι αυτοί  που με τις θέσεις τους, ουσιαστικά υπονόμευσαν τον δημόσιο χαρακτήρα της μεγαλύτερης Επιχείρησης του ελληνικού λαού.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΤΕ-ΔΕΗ 12-13 ΙΟΥΝΙΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου