Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

ΔΑΚΕ: Ο λαός απέρριψε τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ, απέρριψε τις …τυφλές ιδιωτικοποιήσεις και ζήτησε ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ!!!

Εάν η κυβέρνηση σταθεί απέναντι στην τρόικα με την ίδια αποφασιστικότητα που δείχνει για τις ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ και δηλώσει ότι έχει ΜΠΕΙ ΠΑΤΟΣ ΣΤΟ ΒΑΡΕΛΙ, ότι θα αποκατασταθεί ο κατώτατος μισθός, οι Σ.Σ.Ε., οι εργασιακές σχέσεις που μετά τις νομοθετικές παρεμβάσεις των προηγούμενων κυβερνήσεων κατ’ εντολή των κουκουλοφόρων κατέστησαν ζούγκλα την αγορά εργασίας, έχοντας φθάσει στο 1,5 εκατ. ανέργους σε εκ περιτροπής εργασία μιας ημέρας την εβδομάδα, σε περισσότερους εργαζόμενους μερικής από πλήρους απασχόλησης κλπ., τότε θα πείσει ότι έχει το βλέμμα της στραμμένο στην κοινωνία που εδώ και δύο χρόνια δοκιμάζεται και χειμάζεται με τις αδιέξοδες και καταστροφικές πολιτικές που εφαρμόζονται και θα πείσει ότι λειτουργεί με γνώμονα το ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ και όχι το ΚΑΛΟ ΚΟΙΝΟ!!!

Πιστεύουμε ότι η ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ πρέπει να χρησιμοποιηθεί προς όλες τις κατευθύνσεις και όχι μονομερώς προς όφελος των δανειστών!!! Προειδοποιούμε ότι εάν ξεχάσει την ΚΟΙΝΩΝΙΑ και τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, η κοινωνία όχι μόνο θα εξεγερθεί, αλλά θα εκραγεί!!! Σε αυτούς δε τους Υπουργούς που παριστάνουν τους … ινδιάνους και θυσιάζουν στο βωμό της προσευχής ότι απέμεινε όρθιο, ικανοποιώντας και τις τελευταίες απαιτήσεις των ΤΡΟΪΚΑΝΩΝ πιστεύοντας ότι έτσι θα ΕΞΕΥΜΕΝΙΣΟΥΝ… το πνεύμα της Λαγκάρντ, της Μέρκελ, του Σόϊμπλε και του Ρέσλερ που δεν έχουν διάθεση να επαναδιαπραγματευτούν, τους καλούμε να σταματήσουν να συμπεριφέρονται ως ιθαγενείς και να σταθούν ως ισότιμα μέλη στην Ε.Ε. ικανοποιώντας τη νωπή λαϊκή εντολή !!!

Σε ότι αφορά τα περί ιδιωτικοποιήσεων, οφείλουν να μας γνωστοποιήσουν το κριτήριό τους, διότι δεν μπορεί να ΠΩΛΕΙΤΑΙ ο ΟΣΕ γιατί δήθεν παράγει… έλλειμμα, η ΔΕΗ για να γίνει ανταγωνιστική, η ΕΥΔΑΠ γιατί έχει ΚΕΡΔΗ και η Δημόσια περιουσία για να μην … καταπατηθεί !!!
Αυτό δεν είναι κριτήριο και θυμίζει την πλανόδια λογική “ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΩ”.
Ας αξιοποιήσουν λοιπόν προς όφελος της κοινωνίας το αίτημα της επαναδιαπραγμάτευσης γρήγορα και όχι νωχελικά.
Άλλωστε ο λαός απέρριψε τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ, απέρριψε τις …τυφλές ιδιωτικοποιήσεις και ζήτησε ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ!!!
Ας μην ξεχνούν οι κυβερνώντες την προγραμματική συμφωνία και ας σταματήσουν κάποιοι να παραφράζουν την εντολή που πήραν από το λαό στις 17 Ιούνη …
Η ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ!!!

ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΗ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ!!!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΑΚΕ Ι.Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου