Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Η κοινωνία και οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ δεν αντέχουν άλλο

Ένα χρόνο μετά την υπογραφή του μνημονίου η κυβέρνηση απέδειξε ότι η πολιτική που αποφάσισε :
·        Είναι μια πολιτική αδιέξοδη
·        Είναι μια πολιτική χρεοκοπημένη
   Η πραγματικότητα είναι αμείλικτη τόσο για τον ίδιο τον Πρωθυπουργό όσο και για τους Υπουργούς του.
   Έπεσαν έξω σε όλα, για τον πληθωρισμό, την ανεργία, το ύψος της ύφεσης. Ότι προέβλεψαν, ότι εκτίμησαν βγήκε εκτός στόχων.
    Αφού μέχρι σήμερα η συνταγή τους απέτυχε τι μας κάνει να πιστεύουμε ότι όλα αυτά που εισηγούνται σήμερα για τις αποκρατικοποιήσεις θα πετύχουν;
Τίποτα Απολύτως
 Η περαιτέρω μετοχοποίηση της ΔΕΗ δεν θα επιφέρει κανένα θετικό αποτέλεσμα θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην αλλοίωση του κοινωνικού χαρακτήρα  και στην εικόνα της Επιχείρησης.
   Θα υπάρξει δυσανάλογη αύξηση των τιμολογίων ρεύματος με μόνο στόχο την πριμοδότηση των ιδιωτικών συμφερόντων σε βάρος του Έλληνα καταναλωτή.
   Για μια ακόμα φορά καλούνται να πληρώσουν την οικονομικά αδιέξοδη πολιτική της κυβέρνησης οι συνταξιούχοι, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι και τα Ελληνικά νοικοκυριά.
  Σ΄ αυτή την πολιτική ενώνουμε την φωνή μας μ΄ όλο τον Ελληνικό λαό και λέμε:
 ΟΧΙ  στις αποκρατικοποιήσεις κοινωφελών επιχειρήσεων, είναι τεράστιο έγκλημα και οδηγούν την χώρα στη οικονομική υποδούλωση.
Η κοινωνία και οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ δεν αντέχουν άλλο.
 ΟΧΙ στις πολιτικές «ξεπουλήματος» της περισσότερο κερδοφόρας και αναπτυξιακής Επιχείρησης του Ελληνικού λαού. Πολιτικές αυτού του τύπου  μας βρίσκουν κάθετα ενάντιους και θα προκαλέσουν σωρεία αντιδράσεων όχι μόνο από εμάς, αλλά από το σύνολο του Ελληνικού λαού.
Το μεγαλύτερο καλό που μπορεί να προσφέρει αυτή η κυβέρνηση στον τόπο, στον έλληνα πολίτη, στον έλληνα καταναλωτή είναι να μας απαλλάξει εδώ και τώρα από την παρουσία της και την αδιέξοδη πολιτική της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου