Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Η ΔΑΚΕ/ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ

Γράφει ο Κώστας Κατσαρός
(Γεν. Γραμμ. ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ)

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ
Οι στιγμές που ζούμε είναι ιστορικές
Η οργή των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των άνεργων και όλων των αγανακτισμένων πολιτών που βρίσκονται σχεδόν ένα μήνα τώρα στις πλατείες όλης της χώρας έχει εξελιχθεί σε τεράστια λαϊκή έκρηξη που εναντιώνεται με σθένος και αποφασιστικότητα στη βάρβαρη και απάνθρωπη κυβέρνηση Παπανδρέου.
Τα κύματα των διαδηλώσεων που ξεκίνησαν από την περασμένη χρονιά με τα συνδικάτα, γιγαντώθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες με την αυθόρμητη αντίδραση και διαμαρτυρία από χιλιάδες πολίτες.
Η φόβος της χρεοκοπίας, η τρομοκρατία των καναλιών και η συκοφάντηση της αγωνιστικής δράσης της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ έχει γίνει μπούμερανγκ στις φιλοδοξίες τους και θα τιμωρήσει όλους εκείνους που προσπαθούν ακόμα και τώρα να σταματήσουν τον αγώνα κατά του μνημονίου και της Τρόικας.
Ο κατάπτυστος πρωθυπουργός με δόλια μέσα και έμμεσες απειλές θέλει να επιβάλλει το μεσοπρόθεσμο νομοσχέδιο και φτάνει σε σημεία να εκβιάζει τον ελληνικό λαό αλλά και τους ψηφοφόρους του για να περάσει η πιο σκληρή και άδικη αντεργατική πολιτική των τελευταίων 50 χρόνων!
Οι απειλές όμως αυτές δεν μας πτοούν και δεν μας λυγίζουν αφού ο ξεσηκωμός των εργαζομένων και του ελληνικού λαού είναι πρωτοφανής.
Με απεργίες , διαδηλώσεις, καταλήψεις και συλλαλητήρια κάνουμε πράξη πλέον το σύνθημα όλων των ελλήνων:
«Κύριε Παπανδρέου Πάρτε το Μνημόνιο και Φύγετε από εδώ».

Οφείλουμε όλοι να είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι για να πολεμήσουμε τόσο τη επικίνδυνη κυβερνητική πολιτικά αλλά και τις παγίδες που στήνουν τα «μεγκάλα» μέσα ενημέρωσης που ενώ πρώτα απαξίωναν και κατηγορούσαν τις απεργιακές κινητοποιήσεις όλων των εργασιακών ομάδων ότι καταστρέφουν τις τοπικές αγορές τώρα ξαφνικά άλλαξαν πορεία 180 μοιρών και παριστάνουν ότι αποδέχονται τα ειρηνικά κινήματα των πολιτών στις πλατείες.
Η αισχρή προπαγάνδα των καναλιών της διαπλοκής για τους «καλούς» απολιτίκ διαδηλωτές των πλατειών και για του «κακούς» συντεχνιακούς συνδικαλιστές των ΔΕΚΟ ώστε να διασπαστεί το κοινό μέτωπο αντίδρασης κατά της Τρόικας δεν πρέπει να περάσει διότι
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στα ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ, ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ!!!
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!
Η δύναμη και η οργή των πολιτών έχει ωριμάσει ακόμα περισσότερο διότι κατάλαβαν και οι πιο δύσπιστοι ότι ο δρόμος της νίκης και της κατάργησης του μνημονίου περνά μέσα από την κλιμάκωση των αγώνων και την καλύτερη οργάνωση και συγκρότηση των ασυμβίβαστων και δυναμικών συνδικάτων όπως είναι αυτό της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.
Αν δεν οργανωθούμε και δεν ενισχύσουμε τα συνδικάτα δεν πρόκειται να πάρουμε πίσω τους μισθούς τις συντάξεις και τα εργασιακά δικαιώματα που μας έκλεψαν.
Η εκποίηση του εθνικού πλούτου της πατρίδας αποτελεί το μέγιστο έγκλημα που θέλει να εκτελέσει η κυβέρνηση Παπανδρέου και δυστυχώς η ΔΕΗ η πιο κερδοφόρα επιχείρηση της χώρας είναι στο στόχαστρο των ντόπιων και ξένων συμφερόντων.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ 
ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΜΑΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.  
Η ΔΑΚΕ/ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΩΝ 
ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου