Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

AΔΜΗΕ: Μήνυμα του Φώτη Δ. Νικολόπουλου

 

 


Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι,

Με αφορμή τις εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπου των εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΔΜΗΕ, που θα πραγματοποιηθούν στις 27.07.2022 από τις 12:00 το μεσημέρι ηλεκτρονικά και στις 28.07.2022 ηλεκτρονικά και δια ζώσης, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την έμπρακτη υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια. Από την πλευρά μου προσπαθώ να είμαι δίπλα σας κάθε στιγμή, να σας στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις και να στέκομαι με αίσθημα ευθύνης αντάξιος της εμπιστοσύνης με την οποία με τιμάτε.

Θέλω επίσης να σας εκφράσω το πόσο περήφανος νιώθω που ανήκω στην οικογένεια των εργαζομένων του ΑΔΜΗΕ, των ανθρώπων που αναπτύσσουν και κρατάνε όρθιο το Σύστημα Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της χώρας μας, χωρίς να λογαριάζουν δυσκολίες, κινδύνους, πανδημίες και φυσικές καταστροφές. 

Ειδικά την τελευταία διετία, λόγω της πανδημίας, αντιμετωπίσαμε σημαντικές και δύσκολες προκλήσεις, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε εργασιακό επίπεδο. Οι εργαζόμενοι του ΑΔΜΗΕ απέδειξαν  ότι και κάτω από αυτές τις αντίξοες, δύσκολες και παράλληλα πρωτόγνωρες συνθήκες, κατάφεραν να ανταποκριθούν στο ακέραιο απέναντι στις υποχρεώσεις του ρόλου τους, με αυταπάρνηση και αίσθημα ευθύνης, βοηθώντας την Εταιρεία να συνεχίσει το δύσκολο έργο της. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ΑΔΜΗΕ είμαστε όλοι εμείς.

Αυτή η ταραγμένη διετία δεν μας επέτρεψε να κάνουμε πολλά από όσα θα θέλαμε. Πετύχαμε όμως κάποια σημαντικά πράγματα, όπως:

-        Νέο ομαδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο, με αυξημένες παροχές

-        Αναδρομική καταβολή από 1/1/2019 του ειδικού επιδόματος Οργανικού Στελέχους

-        Συνέχιση καταβολής του τροφείου κατά της ημέρες τηλεργασίας, σε συνεργασία με τα Σωματεία και τη ΓΕΝΟΠ

Επίσης έχουμε θέσει τις βάσεις για να πετύχουμε πολλά ακόμα. Με βασική προτεραιότητα να βρεθούν λύσεις στα επίκαιρα προβλήματα που δημιουργεί η ακρίβεια, έχω κάνει τεκμηριωμένες προτάσεις προς τη Διοίκηση της Εταιρείας και με ικανοποίηση διαπίστωσα πως υπάρχει κατανόηση και διάθεση για γόνιμο διάλογο, που πάντα είναι προς όφελος όλων των πλευρών.

Προσπαθώ να αποφεύγω τις ανούσιες τυμπανοκρουσίες για το θεαθήναι και για το λόγο αυτό θα αναφέρω μόνο τα θέματα για τα οποία έχουν γίνει ήδη κινήσεις και η συζήτηση έχει ωριμάσει, τα οποία είναι:

     - Να εξαιρεθούν τα μεταβλητά και το επίδομα ευθύνης από το πλαφόν

 

     - Να χορηγηθεί το τροφείο και στους πλαφοναρισμένους συναδέλφους

 

     - Να αυξηθεί η ημερήσια αποζημίωση εκτός έδρας

 

Είναι προφανές ότι δεν έχει νόημα να αναφερθώ σε προσπάθειες διεκδίκησης επιπλέον παροχών προς όφελος του προσωπικού οι οποίες, λόγω της δυσκολίας των καιρών, δεν ευδοκίμησαν και οι οποίες ευελπιστώ σύντομα να επανέλθουν προς συζήτηση.

Έχοντας όμως ως γνώμονα το «Να προσπαθήσεις και ας αποτύχεις, αλλά μην αποτύχεις να προσπαθείς»,  μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως πάντα έκανα, και θα συνεχίζω να κάνω,  ό,τι καλύτερο μπορώ, υπηρετώντας τη θέση για την οποία με επιλέξατε με εντιμότητα και με μόνο γνώμονα το καλύτερο δυνατό για όλους τους συναδέλφους και την εταιρεία, έτοιμος να υπερασπιστώ τα δικαιώματά μας και να συγκρουστώ με οποιονδήποτε προσπαθήσει να τα θίξει.

Όλοι γνωρίζετε ότι η παρουσία μου στην εταιρία ήταν καθημερινή κατά τη διάρκεια των lock downs, όπως ήταν πάντα άλλωστε. Αμέσως μόλις οι συνθήκες το επέτρεψαν, βρέθηκα κοντά στους συναδέλφους της Περιφέρειας, όπως κάνω με κάθε ευκαιρία που μου δίνεται. Ότι η πόρτα μου είναι πάντα ανοιχτή για όλους ανεξαιρέτως τους συναδέλφους, χωρίς μεροληψία και διακρίσεις και ότι είμαι πάντα πρόθυμος να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ, σε υπηρεσιακό ή και προσωπικό επίπεδο, οποιονδήποτε το χρειάζεται, με σεβασμό και εχεμύθεια.

 

Για τους λόγους αυτούς θεωρώ πως μπορώ να σας κοιτάξω στα μάτια και για μια ακόμη φορά να ζητήσω την ανανέωση της εμπιστοσύνης και την ψήφο σας, μέσω της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΔΜΗΕ στην οποία συμμετέχω, ώστε να έχω την ευκαιρία να συνεχίσω μαζί με όλους σας την κοινή μας προσπάθεια και αγώνα για το εργασιακό μας μέλλον.

 

Το γεγονός ότι οι εκλογές μας πραγματοποιούνται εν μέσω των θερινών αδειών δεν πρέπει να γίνει αιτία αποχής. Όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι ένα υψηλό ποσοστό συμμετοχής είναι σημαντικό, πρωτίστως για τη διαφύλαξη του θεσμού της εκπροσώπησης των εργαζομένων στο ΔΣ της εταιρείας, μέσα από άμεση και καθολική ψηφοφορία του προσωπικού και όχι μέσω λίστας, όπως γίνεται πλέον στη ΔΕΗ και στο ΔΕΔΔΗΕ.

 

Για το λόγο αυτό, ανεξάρτητα από την επιλογή σας, σας καλώ σε μαζική συμμετοχή, δια ζώσης ή ηλεκτρονικά. Η ηλεκτρονική ψηφοφορία θα είναι διαθέσιμη για το διήμερο 27 και 28 Ιουλίου. Οι φυσικές κάλπες θα περιμένουν τους συναδέλφους στα εκλογικά κέντρα στις 28 Ιουλίου.

 

Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω δημόσια για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους όλους τους συναδέλφους που τιμούν  με τη συμμετοχή τους το ψηφοδέλτιο του οποίου είμαι μέλος και το οποίο θα βρείτε συνημμένο.

 

Στις εκλογές στις 27 και 28η Ιουλίου, στηρίζουμε με την ψήφο μας την Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων ΑΔΜΗΕ, γιατί τίποτα δεν θα μας χαριστεί αν δεν το διεκδικήσουμε!

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

 

Φώτης Δ. Νικολόπουλος

 

  

Στη Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων ΑΔΜΗΕ συμμετέχουν οι:

ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΜΑΝΩΛΑΡΑΚΗΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΜΠΑΓΙΩΚΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΠΑΛΙΟΥΣΗΣ

ΗΛΙΑΣ

ΒΛΑΧΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΜΠΑΡΟΛΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΒΛΑΧΟΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΜΠΙΓΓΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΜΠΛΑΝΗ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΓΑΛΑΝΗΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ

ΠΑΥΛΟΣ

ΓΙΑΝΤΣΟΣ

ΒΑΙΟΣ

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΦΩΤΗΣ

ΓΙΑΧΝΑΚΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ

ΠΑΓΚΑΚΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΓΟΥΛΑΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΠΑΚΑΣ

ΑΔΑΜΟΣ

ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΠΑΛΗΜΕΡΗΣ

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΔΡΟΣΕΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΥ

ΜΑΡΙΝΑ

ΠΑΥΛΟΥ

ΜΙΧΑΛΗΣ

ΖΩΓΡΑΦΑΚΗΣ

ΠΑΣΧΑΛΗΣ

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΧΡΥΣΑΝΘΗ

ΖΩΓΡΑΦΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΕΤΡΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΗΤΖΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΕΤΣΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΑΜΙΝΑΡΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΠΙΕΡΙΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΑΡΑΓΚΙΟΥΛΕΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΠΛΑΣΤΡΑΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΡΑΠΤΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΚΑΡΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΡΕΣΙΤΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΣΑΡΡΗΣ

ΣΤΑΜΑΤΗΣ

ΚΑΤΣΑΡΟΣ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΣΙΑ

ΜΑΡΙΑ

ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΣΙΑΜΑΝΤΖΟΥΡΑ

ΝΙΚΗ

ΚΑΤΣΙΛΙΔΗ

ΑΝΝΑ

ΣΙΩΖΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΑΦΟΥΡΟΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΣΚΟΡΔΑΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΚΕΒΙΔΗΣ

ΗΛΙΑΣ

ΣΚΟΥΡΤΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΣΤΕΛΛΑΤΟΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ

ΚΙΑΠΕΚΟΣ

ΔΗΜΟΣ

ΣΦΥΡΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ

ΝΙΚΟΣ

ΤΖΑΝΙΔΑΚΗΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΚΟΥΡΑΚΟΣ

ΗΛΙΑΣ

ΤΣΙΜΠΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΟΥΤΡΟΥΛΙΑΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΤΣΙΟΥΝΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ

ΣΥΜΕΩΝ

ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΦΑΛΕΚΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΛΑΡΙΣΣΗ

ΙΩΑΝΝΑ

ΦΟΥΤΣΙΤΖΗΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ

ΛΥΜΠΕΡΤΑΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΦΥΝΤΑΝΟΓΛΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΜΑΝΔΑΛΕΝΑΚΗΣ

ΧΑΡΗΣ

ΧΑΝΤΖΑΡΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΑΝΕΤΑΣ

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΑΝΙΟΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ



 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου