Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Τη Δευτέρα η εκδίκαση της αγωγής της ΔΕΗ κατά της ΓΕΝΟΠ

Για τη Δευτέρα αναβλήθηκε η συζήτηση της αίτησης της ΔΕΗ με την οποία ζητά να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία της ΓΕΝΟΠ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το μονομελές πρωτοδικείο εξέδωσε προσωρινή διαταγή για να διατηρηθεί η ισχύς στα χθεσινοβραδινά επίπεδα.
Νωρίτερα, 100 περίπου συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ έφτασαν στην Ευελπίδων και σηκώνοντας την μπάρα της κεντρικής εισόδου έφτασαν στο κτίριο 5, όπου θα εκδικαζόταν η αγωγή της ΔΕΗ.
Σχετικά με την αγωγή της ΔΕΗ κατά της ΓΕΝΟΠ, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης, κ. Αρθούρος Ζερβός, δήλωσε:
«Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους Έλληνες πολίτες και αυτονόητο σεβασμό στα συνδικαλιστικά δικαιώματα η ΔΕΗ κατέθεσε σήμερα το πρωί αγωγή ζητώντας να κριθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία της ΓΕΝΟΠ/ ΔΕΗ.
Οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών θέτουν σε κίνδυνο την ηλεκτροδότηση της χώρας και η Επιχείρηση παίρνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της συνεχούς παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, όπως έχει την υποχρέωση απέναντι στους Έλληνες πολίτες».
Αναδημοσίευση από 
το www.energypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου