Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ΔΑΚΕ ΣΠΜΤΕ ΔΕΗ: Σύμμαχοι μας πρέπει να γίνουν οι καταναλωτές

Σύμμαχος και εκτελεστής των σχεδίων τους η Κυβέρνηση.Με πρόσχημα την υποχρέωση έναντι του μνημονίου, που αυτή υπέγραψε, επιχειρεί να εξυπηρετήσει τασυγκεκριμένα συμφέροντα.Αν υλοποιηθούν αυτά τότε όχι μόνο η βιωσιμότητα της Επιχείρησης αμφισβητείται, όχι μόνο θα αναιρεθούν όσα σε δεκαετίες κατακτήσαμε αλλά και ο καταναλωτής θα υποστεί μία πολύ μεγάλη οικονομική επιβάρυνση. Αυτόν τον ολομέτωπο πόλεμο πρέπει να φέρουμε εις πέρας και σύμφωνα με όσα πιστεύουμε ως εργαζόμενοι της Επιχείρησης.
Η καθολική και δυναμική αντίσταση μας, όπως πάντα, θεωρείται δεδομένη.
Θεωρούμε ότι σε αυτό το πολύ δύσκολο κοινωνικό περιβάλλον πρέπει να βρούμε συμμάχους, που να έχουν συγκεκριμένα συμφέροντα, τα οποία να απορρέουν από την ίδια θέση με εμάς.
Αυτοί δεν είναι άλλοι από τους καταναλωτές που θα υποχρεωθούν να καλύψουν το επιπλέον κόστος τηςτιμής. Με απλά λόγια και δυνατά επιχειρήματα θα πρέπει να τους αφυπνίσουμε και να τους ενημερώσουμε τι θα τους συμβεί στο ενδεχόμενο της πραγματοποίησης των "διαρθρωτικών αλλαγών".
Να τους πούμε την αλήθεια για το ψέμα, που εντέχνως από τα ΜΜΕ πλασάρεται, ότι δήθεν από την απελευθέρωση θα έχουν όφελος. Μαζί να αντιστρέψουμε αυτήν την καταστροφική πορεία που μας έχουν οδηγήσει.
ΔΑΚΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΕΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου