Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Κ.Κατσαρός: "Η διοίκηση της ΔΕΗ είναι πλήρη υποταγμένη στο καθεστώς της κυβερνητικής τρομοκρατίας"

Καυστικές ήταν οι δηλώσεις που έκανε ο Γεν.Γραμματέας της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Κώστας Κατσαρός μετά την αναβολή που ανακοίνωσε το δικαστήριο:
"Μετά την προσωρινή απόφαση του δικαστηρίου αποδεικνύεται ότι η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ κινείται στα πλαίσια της νομιμότητας ενώ η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου κινείται στα πλαίσια της ανομίας".
Επίσης ο Κ.Κατσαρός δήλωσε μετά  από συνάντηση που είχε το Προεδρείο της Ομοσπονδίας με την διοίκησης  η οποία  υποστηρίζει ότι δεν υλοποιούνται οι αποφάσεις των δικαστηρίων:
"Ο ΔΕΣΜΗΕ είναι εκείνος που προβοκάρει τον αγώνα της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και ενώ πρέπει να κάνει μισαωρες διακοπές, μαθαίνουμε ότι έχει προχωρήσει σε διακοπές 2-3 ωρών. 
Επίσης η διοίκηση της ΔΕΗ είναι πλήρη υποταγμένη στο καθεστώς της κυβερνητικής τρομοκρατίας ερμηνεύει σκοπίμως την προσωρινή απόφαση του δικαστηρίου καθότι υπάρχει υπερεπάρκεια στο σύστημα προκλητικά δεν την χρησιμοποιεί και κατηγορεί για αυτό τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ. Η αλήθεια είναι μία και μόνη , η διοίκηση της ΔΕΗ κατόπιν εντολών και εν γνώση της παρανομεί. Οι ευθύνες της είναι τεράστιες προς την ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ και απέναντι στους Έλληνες πολίτες."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου