Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Παντελής Καραλευθέρης: “Συνεχίζω τις μάχες για την προστασία του λιγνίτη”

Με αφορμή την επανεκλογή του στη διοίκηση της ΔΕΗ
ως εκπρόσωπος των εργαζομένων, ο Παντελής Καραλευτέρης έκανε στον «Π» την παρακάτω δήλωση:
Τα αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη των εκπροσώπων των εργαζομένων στο δ.σ. της ΔΕΗ αποτελούν μεγάλη νίκη της παράταξης (ΔΑΚΕ) και προσωπική δικαίωση, αλλά πάνω απ’ όλα είναι μία νίκη της συνεργασίας όλων των εργαζομένων άσχετα σε ποια παράταξη ανήκει ο καθένας, οι οποίοι με τη συμμετοχή τους θέλησαν να δηλώσουν το ενδιαφέρον και την ανησυχία τους για την προοπτική της εταιρίας.
Η προσωπική δικαίωση έρχεται σε δεύτερη μοίρα και δυστυχώς σε πρώτη μοίρα έρχεται η επιβεβαίωση όσων είχα πει κατά καιρούς για μεθοδευμένη απαξία της λιγνιτικής παραγωγής. Πρέπει όλοι μαζί οι εργαζόμενοι, αγαπημένοι μεταξύ μας, πάνω από παρατάξεις και κόμματα, να νοιαστούμε για την επιχείρησή μας,ιδιαίτερα στην περιοχή δραστηριοποίησης της λιγντικής παραγωγής.
Την επιλογή των εργαζομένων στο πρόσωπό μου τη θεωρώ ως επιβεβαίωση των απόψεων που κατά καιρούς έχω διατυπώσει για την αξία των λιγνιτών, για την κατασκευή της μονάδας «ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ 5» και για την προστασία των εθνικών πηγών ενέργειας. Υπόσχομαι ότι θα διαθέσω όλες μου τις δυνάμεις και θα δώσω κάθε μάχη σ’ αυτή την  κατεύθυνση.
Ευχαριστώ όλους τους εργαζόμενους και τα στελέχη της παράταξής μου, που παρότι την τελευταία ημέρα του αγώνα ήμουν ανήμπορος να συμμετέχω για λόγους υγείας, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, καταξιώνοντας τις θέσεις και ιδέες των εργαζομένων της ΔΕΗ. Τέλος αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες τις άλλες παρατάξεις για τον αγώνα που έδωσαν.

e-ptolemeos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου