Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Δώσαμε το παρόν σε κάθε δράση, σε κάθε εποχή και με κάθε κυβέρνηση

ΣΤΙΣ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ/ΕΤΕ-ΔΕΗ"
 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ
Η Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων/ΕΤΕ-ΟΜΙΛΟΥ-ΔΕΗ μακριά από κομματικές σκοπιμότητες, αποδεδειγμένα έδωσε το παρόν σε κάθε δράση, σε κάθε εποχή και με κάθε κυβέρνηση και δεν έλειψε ποτέ από κανέναν αγώνα!
• Δεν ψήφισε ποτέ την διάσπαση της Επιχείρησης εν αντιθέσει με τις σημερινές κλωνοποιημένες ψευτο-αριστερές συνδικαλιστικές παρατάξεις της πρώην ΠΑΣΚΕ (ΕΑΜΕ, ΜΕΤΑ, ΣΑΔ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, ΕΠΑΔ), οι οποίες με την δική τους ψήφο σε όλα τα πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια όργανα έδωσαν την χαριστική βολή στον δημόσιο και κοινωνικό ρόλο του Ομίλου ΔΕΗ αλλά κυρίως υπονόμευσαν τα εργασιακά μας δικαιώματα.
• Δεν ψήφισε ποτέ την πώληση του ΑΔΜΗΕ αλλά αντιθέτως ήμασταν πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα, ενάντια στην πώληση του αλλά και στην πώληση της Μικρής ΔΕΗ και του Ασφαλιστικού μας φορέα.
• Δεν ψήφισε την μνημονική Σ.Σ.Ε. του 2012 που επικαιροποίησε τα μνημόνια της ΔΕΗ και περιέκοψε κατά 40% τους μισθούς μας.
• Δεν ψήφισε την ίδρυση νέας εταιρίας από κοινού στην Εμπορία.
• Δεν ψήφισε την παραχώρηση των ταμειακών διαθεσίμων του Ταμείου μας.
Σήμερα, η εφαρμογή του αριστερού νεοφιλελευθερισμού που μαστίζει την κοινωνία, στέλνοντας την στην απόγνωση και το μαρασμό, δεν βρίσκει δυστυχώς ούτε έναν επικριτή από τις ιδεολογικά προσκείμενες και φιλοκυβερνητικές παρατάξεις.

 Η  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ/ΕΤΕ-ΟΜΙΛΟΥ-ΔΕΗ αποτελεί εγγύηση της ευθύνης του μέτρου των σταθερών απόψεων. Θέλουμε ψηλά την σημαία της αξιοπρέπειας των αξιών και των αρχών μας. Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα μαχητικά δηλώνουμε πως σταθερά και αταλάντευτα θα είμαστε  πάντα στη πρώτη γραμμή της μάχης για την υπεράσπιση των συμφερόντων της Επιχείρησης και των εργαζομένων. Με το βλέμμα μπροστά στραμμένο στο μέλλον με τόλμη και αποφασιστικότητα.
Όλοι μαζί προχωράμε μπροστά
Διαψεύστηκαν οικτρά όσοι υποσχέθηκαν τα πάντα στους πάντες!!!
Με πράξεις, όχι με λόγια κερδίζουμε κι αυτή την εκλογική μάχη!!!

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ - ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ – ΣΥΝΕΠΕΙΑ -  ΗΘΟΣ
ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΤΙΣ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ/ΕΤΕ-ΔΕΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου