Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ:Να καταγγελθεί άμεσα η συμβαση του εργολάβου που οι υπάλληλοι του επιτέθηκαν στους πολίτες

· Να καταγγελθεί άμεσα η συμβαση του εργολάβου που οι υπάλληλοι του επιτέθηκαν στους πολίτες.
 · Να μην κόβεται το ρεύμα στα σπίτια φτωχών και ανέργων συνανθρώπων μας.
 Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ καταδικάζει , με τον πλέον έντονο και κατηγορηματικό τρόπο, τις εγκληματικές επιθέσεις σε βάρος καταναλωτών της ΔΕΗ από υπαλλήλους εργολάβου στο Χαϊδάρι. Οι συμπεριφορές αυτές ΕΙΝΑΙ και ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ξένες προς τη ΔΕΗ, είτε αφορούν υπαλλήλους της επιχείρησης, είτε συνεργαζόμενους με αυτήν εργολάβους. Μεμονωμένα απαράδεκτα περιστατικά δεν μπορούν να χαρακτηρίζουν την επιχείρηση και τους χιλιάδες εργαζομένους της που καθημερινά μοχθούν. 
Η ΔΕΗ και οι εργαζόμενοι σε αυτήν για πάνω από 60 χρόνια δίνουν περιεχόμενο στην έννοια Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας και αποδεικνύουν έμπρακτα και καθημερινά στα Ορυχεία, στην Παραγωγή, τη Μεταφορά, τη Διανομή και την Εμπορία την πεποίθηση τους ότι το ηλεκτρικό ρεύμα είναι δημόσιο αγαθό και σ΄αυτό πρέπει να έχουν πρόσβαση όλοι οι Έλληνες. Καλούμε τη διοίκηση της επιχείρησης να καταγγείλει άμεσα τη σύμβαση με το συγκεκριμένο εργολάβο και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να ληφθούν μέτρα ώστε να εκμηδενιστεί το ενδεχόμενο να γίνουν ανάλογα επεισόδια στο μέλλον. 

Ταυτόχρονα καλούμε την κυβέρνηση να κλείσει κάθε πηγή αφαίμαξης της ΔΕΗ από τις οποίες την κλέβουν εκατοντάδες εκατ. ευρω και στη βάση αυτή , εδώ και τώρα, να εγκαταλείψει κάθε σκέψη για αυξήσεις των τιμολογίων. Την καλούμε ακόμα να μην κόβει το ρεύμα στα σπίτια των φτωχών και ανέργων συνανθρώπων μας και να αλλάξει ριζικά την πολιτική διακανονισμού για τη διευκόλυνση των καταναλωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου