Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Οι πωλητές βιβλίων, οι εκπρόσωποι των τραπεζιτών, οι πρώην συνδικαλιστές προάσπισαν τα συμφέροντα 20 οικογενειών!

Δήλωση
Του Γεν. Γραμματέα της ΓΣΕΕ κ. Νικ. Κιουτσούκη
Για την ψήφιση του Προϋπολογισμού
ΓΙΑ ΤΗΝ … ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!
ΝΑΙ 153…Πέρασαν τα μέτρα του “ ιδιοκτήτη” του Μνημονίου από τους 153 “τροχονόμους” της κυβερνητικής πλειοψηφίας σφραγίζοντας μ’ αυτό τον τρόπο το πρόγραμμα διάλυσης της οικονομίας και εξαθλίωσης της κοινωνίας…

Οι κρατικοδίαιτες οικογένειες των επαγγελματιών πολιτικών, οι πωλητές βιβλίων, οι πρώην συνδικαλιστές ευγενών εργασιακών ομάδων, οι εκπρόσωποι των τραπεζιτών και οι εκπρόσωποι των βιομηχάνων, επιτέλεσαν το ύψιστο καθήκον τους, που δεν ήταν άλλο παρά μόνο η προάσπιση των 20 οικογενειών που λυμαίνονται το δημόσιο πλούτο της χώρας όλα αυτά τα χρόνια…

Οι πονετικοί και ευαίσθητοι πολιτικοί ταγοί της χώρας, με την ψήφιση του πιο σκληρού πακέτου μέτρων που φτωχοποιεί την κοινωνία, διασφάλισαν τους …πενιχρούς μισθούς των 8.000 € το μήνα.

Διασφάλισαν την συνέχιση της καταβολής των δόσεων στους τοκογλύφους δανειστές, ευρωπαίους “εταίρους” μας.

Διασφάλισαν το “πλιάτσικο” που θα συντελεσθεί στους οργανισμούς κοινής ωφέλειας, υπέρ των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων.

Διασφάλισαν τα υπερκέρδη των τραπεζιτών στους οποίους έδωσαν 233 δις € κρατικές εγγυήσεις, αλλά και τη συνέχιση των επιδοτήσεων στους ημέτερους.

Διασφάλισαν στους…προνομιούχους εργαζόμενους πάγιο μισθό 586 € για τα επόμενα 20 χρόνια, χωρίς “χαϊμαλιά” και “σκουλαρίκια” όπως απαίτησε ο …συμπαθής κατά τα άλλα Πρόεδρος του ΣΕΒ.

Διασφάλισαν την ελαστικοποίηση της αγοράς εργασίας καταργώντας “επιτέλους” τα σκανδαλώδη “ προνόμια” των εργαζομένων που ήθελαν να εργάζονται 8ωρο και 5νθήμερο.

Αγνόησαν πλήρως και ορθώς έπραξαν ό,τι ισχύει σε “τριτοκοσμικές” χώρες, όπως η Γερμανία, η Γαλλία, η Ολλανδία, η Αυστρία, και νομοθέτησαν εργασιακές σχέσεις “ανεπτυγμένων χωρών”, όπως η Ινδία, η Κίνα, η Βολιβία, το Μπαγκλαντές και οι χώρες του πρώην υπαρκτού σοσιαλισμού.

Αυτό που ξέχασαν να πράξουν, είναι να καταγγείλουν τα … συνδικάτα και την αντιπολίτευση, που έδωσαν εντολή στις δυνάμεις καταστολής, να διαλύσουν τη μεγαλειώδη συγκέντρωση εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στο σύνταγμα για να “στηρίξουν” τους 153 “σωτήρες” του λαού και της πατρίδας μας…

Μην πτοείστε κύριοι της κυβέρνησης … οι Έλληνες πολίτες σας “στηρίζουν” … Πάρτε κι άλλα μέτρα τώρα … άμεσα … έχουμε μάθει να ζούμε χωρίς φαί, και μόνο με λίγο νερό!!!

Μην πτοείστε, αφήστε τους μεγαλοκαρχαρίες να φοροδιαφεύγουν, μην ελέγχετε τις λίστες και αυτούς τους φουκαράδες, που βγάζουν τα χρήματά τους στους φορολογικούς παραδείσους.
Αφήστε τις OFFSHORE και τους ιδιοκτήτες τους χωρίς έλεγχο, άλλωστε, αυτοί προσφέρουν για την πατρίδα.


Μην ενοχλείστε με τις ανομίες και τα πλασματικά στοιχεία που δόθηκαν το 2009 για το έλλειμμα. Ευτυχώς το έπραξε ο κ. Παπακωνσταντίνου, αλλιώς δεν θα είχαμε στη χώρα μας τα μνημόνια τα οποία είναι “ευλογία” για τον τόπο.

Φορολογήστε, μειώστε μισθούς, καταργήστε τα σκανδαλώδη εργασιακά δικαιώματα…

Τα παιδιά είναι τεκμήριο, φορολογήστε τα… Η πρώτη κατοικία δεν μπορεί να αποτελεί “όνειρο” του απλού ανθρώπου … Όταν δε, την έχει αγοράσει με δάνειο και “αρνείται” να την ξεπληρώσει τότε πρέπει να βγαίνει σε πλειστηριασμό υπέρ της τράπεζας…

Φροντίστε με αγάπη τα καρτέλ, τους μεσάζοντες, τους μιζαδόρους που φέρνουν δουλειές στη χώρα, τους τραπεζίτες, τους τοκογλύφους δανειστές, τους ευρωπαίους “εταίρους” μας.

Μη σας νοιάζει τι λέει το Σύνταγμα, οι διεθνείς συμβάσεις, οι ευρωπαϊκές συνθήκες, οι επιτροπές για τα δικαιώματα των εργαζομένων. Δεν είναι ανάγκη να είστε αξιόπιστοι και να τηρείτε ό,τι λέει η ευρωπαϊκή νομοθεσία … Να είστε αξιόπιστοι μόνο με τους δανειστές… τους έχουμε ανάγκη…φροντίζουν για εμάς…Άλλωστε η Ευρώπη είναι τριτοκοσμική ένωση κρατών…

Αντισταθείτε στον “Λαϊκισμό” και στη … “δημαγωγία” των πολλών, των “συντεχνιών”, των φτωχών Ελλήνων…

Άλλωστε εσείς είστε εκπρόσωποι των μεγάλων … οικονομικών συμφερόντων.

Γράψτε στα παλιά σας τα παπούτσια τους Έλληνες… Δεν καταλαβαίνουν …

Δεν μιλάνε με τον … Θεό, δεν ξέρουν να λένε ψέματα…ξεγελιούνται εύκολα… είναι κουτόφραγκοι… έχουν ασθενή μνήμη, αγράμματοι, χωριάταροι, δεν έχουν δει το κολωνάκι και τις βίλες που ζείτε…

Δεν ξέρουν να κάνουν ούτε πιρουέτες, ούτε κωλοτούμπες…
Δεν μπορούν να διεκδικήσουν την … καρέκλα σας !!!


Ποιοι είμαστε εμείς οι απλοί πολίτες που θα μιλήσουμε για αξιοπρέπεια, εθνική υπερηφάνεια, εθνική ανεξαρτησία !!! Δεν είμαστε τίποτα !!! Μόνον εσείς μπορείτε να υποδουλώσετε τα 11 εκατ. των Ελλήνων.
Τετρακόσια χρόνια σκλαβιάς άντεξαν οι Έλληνες…
Είναι δυνατόν να μην αντέξουν 40 χρόνια πείνας και εξαθλίωσης;


Μη σταματάτε λοιπόν. Συνεχίστε. Διαλύστε κάθε ελπίδα, κάθε συγκέντρωση, κάθε όνειρο…
Διαλύστε το παρόν μας. Κατακρεουργήστε το μέλλον των παιδιών μας. Είστε “Mοναδικοί”…Eίστε οι… “Σωτήρες” μας ,Είστε ΗΜΙΘΕΟΙ!!!


ΝΑΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ …ΝΑΙ ΣΤΗ ΤΡΟΙΚΑ, ΣΤΟΝ ΦΟΥΧΤΕΛ, ΤΟΝ ΡΑΙΧΝΕΝΜΠΑΧ, ΤΟΝ ΣΟΪΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου