Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Έρευνα διέταξε η ΔΕΗ για το θάνατο εργαζόμενου στο Νότιο Πεδίο

Κατέληξε τελικά στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης ο 38χρονος εργαζόμενος της ΔΕΗ, Νίκος Καραστογιάννης, ο οποίος είχε τραυματιστεί τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης (27 Δεκεμβρίου) στο Νότιο Πεδίο του ΛΚΔΜ/ΔΕΗ.
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, το βράδυ της Παρασκευής ανακοινώθηκε στην οικογένεια του ότι ο 38χρονος ήταν κλινικά νεκρός με αποτέλεσμα το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 11 το πρωί να αποφασιστεί η αποσύνδεση από το μηχάνημα που τον κρατούσε στην ζωή.
Όπως ανακοινώθηκε σήμερα από τη ΔΕΗ, έχει ήδη αποφασισθεί η σύσταση επιτροπής η οποία θα διερευνήσει τα αίτια του θανάσιμου τραυματισμού του εργαζόμενου.
Η ανακοίνωση της επιχείρησης έχει ως εξής:
"Τη συγκρότηση επιτροπής αποτελούμενη από στελέχη της ΔΕΗ αποφάσισε η Διοίκηση της Επιχείρησης, προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια του θανάσιμου τραυματισμού του Νικόλαου Καραστογιάννη, 38 χρονών, τεχνίτη Ορυχείων, που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών εκσκαφής στο Ορυχείο του Νότιου Πεδίου στις 27.12.2012 και ώρα περίπου 3:10 πμ.
Σχετικά με τα αίτια του θανάσιμου τραυματισμού διενεργούν έρευνες οι αρμόδιες Αρχές, ενώ από την πρώτη στιγμή του συμβάντος υπήρξε άμεση κινητοποίηση των συναδέλφων του και της Επιχείρησης για τη μεταφορά του αρχικά στο Μποδοσάκειο Πτολεμαϊδας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης.
Στην οικογένεια του άτυχου συναδέλφου εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας και τα θερμά συλλυπητήρια όλων των εργαζομένων στην Επιχείρηση."

 http://www.energypress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου