Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΑΚΕ



Την πολιορκία συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ Ι.Τ. ένιωσαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας σήμερα το απόγευμα όπου τους παραδόθηκε επιστολή διαμαρτυρίας ώστε να μην ψηφίσουν τα αβάσταχτα μέτρα που εξαθλιώνουν εργασιακά και οικονομικά την ελληνική κοινωνία. 
Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε έξω από τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στη Λ. Συγγρού,  συμμετείχαν στελέχη της ΔΑΚΕ/ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, η ΔΑΚΕ/ΕΥΔΑΠ, η ΔΑΚΕ ΠΟΣΤ,  η ΔΑΚΕ ΟΜΟ-ΟΤΕ αλλά και των υπολοίπων ΔΕΚΟ καθώς επίσης και ΔΑΚΕ πρωτοβάθμιων σωματείων και συνδικαλιστικά στελέχη από το Εργατικό Κέντρο Αθήνας και Πειραιά.
Επικεφαλής της συγκέντρωσης ήταν ο Πρόεδρος της ΔΑΚΕ Ι.Τ. κος Νίκος Κιουτσούκης όπου τόνισε για άλλη μια φορά προς τους βουλευτές της Ν.Δ, ότι οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, οι νέοι και οι νέες του τόπου μας δεν αντέχουν άλλο την κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων τους και την οικονομική πτώχευση που θα φέρουν τα νέα δυσβάσταχτα μέτρα.
Επίσης οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ υπενθύμιζαν στη Κ.Ο της ΝΔ  ότι οφείλει η κυβέρνηση να ζητήσει από τους τροικανούς  την επαναδιαπραγμάτευση όπως υποσχέθηκε προεκλογικά και να μην παραδώσει τη πατρίδα στα νύχια των δανειστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου