Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ Ν. ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΗ



Δ.Α.Κ.Ε

Δημοκρατική

Ανεξάρτητη

 Κίνηση

Εργαζόμενων
 

Αυτό σημαίνουν τα αρχικά Δ.Α.Κ.Ε, αυτή είναι και η ουσία που διέπει την υπόσταση της παράταξης. Μιας παράταξης Ανεξάρτητης, Ανυπότακτης, Αδέσμευτης, Αγωνιστικής, Υπέρ του Ριζοσπαστικού Κοινωνικού Φιλελευθερισμού που σέβεται τα δικαιώματα και τους δημοκρατικούς θεσμούς. Που σέβεται την ίδια της την ιστορία και τους αγώνες, που λειτούργησε και λειτουργεί έχοντάς σαν γνώμονα το συμφέρον των εργαζόμενων την ιστορία και τους αγώνες τους.

Το ότι κάποιοι θέλουν να τα ξεχνούν όλα αυτά είναι κάτι που όχι μόνο μας ξενίζει αλλά μας ανησυχεί κιόλας

Η Δ.Α.Κ.Ε είναι μία παράταξη που διαχρονικά, υπηρετεί  αρχές και αξίες με γνώμονα πάντα το ΚΟΙΝΟ  ΚΑΛΟ, την κοινωνική ευημερία, την δημοκρατικότητα και την υγιή προοπτική.
Για τη Δ.Α.Κ.Ε ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, καμία διαγραφή, καμία μομφή, καμία προσπάθεια να θιγούν πρόσωπα και φορείς -εκφραστές της ΔΑΚΕ- ΔΕΝ καθίσταται ικανή να αμαυρώσει: αγώνες, προσωπικό κόπο, συλλογική προσπάθεια, συνδικαλιστική ή κοινωνική δραστηριότητα.

Η θέση-μήνυμα του Προέδρου της ΔΑΚΕ Ι.Τ  Ν.Κιουτσούκη, ότι «Όποιος μπορεί να παλέψει με την παράταξη και να συμβάλει στον πόλεμο κατά της λαίλαπας των κυβερνητικών μέτρων και της «τρόικας» είναι ευπρόσδεκτος», από την αρχή ενόχλησε και ανατάραξε κάποιους. Δυστυχώς σήμερα, η ανακόλουθη και αδύναμη να τηρήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας  (και μάλιστα η Επιτροπή Δεοντολογίας της) έρχεται να αποκαλέσει τον Ν. Κιουτσούκη «ηγέτη μίας ομάδος που αποδοκίμασε και προπηλάκισε βουλευτές της ΝΔ κατά την προσέλευσή τους στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ και που με τη αντιδεοντολογική και αντικομματική συμπεριφορά του έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος». Έπεα πτερόεντα, βαρύγδουπες δηλώσεις που χρυσώνουν το χάπι,
προσπαθούν να κερδίσουν τις εντυπώσεις και μας πείθουν όλο και περισσότερο ότι πρέπει να αναθεωρήσουμε τα περί Δεοντολογίας αλλά και πολλά άλλα.

         Η Δ.Α.Κ.Ε υπήρξε και θα υπάρχει ανεξάρτητη και αυτόνομη. Είμαστε  (;) συνοδοιπόροι και  συναγωνιστές σεβόμενοι τις αρχές και αξίες που η Ν.Δ πρεσβεύει.

Η Δ.Α.Κ.Ε δεν είναι κύμβαλον αλαλάζον. Έχει τη ΔΙΚΗ ΤΗΣ στεντόρεια φωνή και αυτή θα ορθώνει πάντα.

Η θέση του αείμνηστου Προέδρου του κόμματος, Μ. Έβερτ ότι επιθυμεί να έχει στο κόμμα συνδικαλιστές που δύνανται να μεταφέρουν  τον παλμό των εργαζόμενων και όχι κομματάρχες του συνδικάτου, δεν ισχύει άραγε για τη  Ν.Δ του Αντώνη Σαμαρά;

Η ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στηρίζει και συμπαρίσταται στον Πρόεδρο της Δ.Α.Κ.Ε Ι.Τ Ν. Κιουτσούκη καταδικάζοντας και καταγγέλλοντας την προσπάθεια σπίλωσης της παράταξης.

    Γραφείο Τύπου
ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου