Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Ανοιχτή Επιστολή του Καραλευθέρη Παντελή Μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΗ Α.Ε.


 Αγαπητοί Συνάδελφοι,

    Η οριστική και η τυπική ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών για την ανάδειξη
αιρετών εκπροσώπων στο Δ.Σ. της ΔΕΗ Α.Ε. επιβεβαιώνει περίτρανα την εμπιστοσύνη των εργαζομένων στην παράταξη της ΔΑΚΕ.
    Στην δύσκολη αυτή συγκυρία της κρίσης και των περικοπών κάθε είδους , όλοι οι εργαζόμενοι αναζητούν παρατάξεις και πρόσωπα , με ευθύνη, αγωνιστικότητα και εντιμότητα.
   Το υψηλό ποσοστό που πήρε η ΔΑΚΕ σε αυτές τις εκλογές αποδεικνύουν πώς ο λόγος , οι ιδέες και οι θέσεις της παράταξης αυτής θα πρέπει να υπηρετηθούν επιτέλους από τους θεσμικούς φορείς των συνδικάτων σε όλα τα επίπεδα.
    Σε προσωπικό επίπεδο η καταφανής και με μεγάλη διαφορά εμπιστοσύνη των συναδέλφων στο πρόσωπό μου  , με υποχρεώνει να λάβω το μήνυμα και να συνεχίσω  να υπηρετώ πιστά τον θεσμικό μου ρόλο , κρατώντας σταθερά τις θέσεις μου για μία ισχυρή ΔΕΗ και την καλύτερη προοπτική των εργαζομένων μέσα από αυτήν.
     Με  εντιμότητα , δυναμισμό και ευθύνη θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο, μακριά από τον λαϊκισμό που τόσο πολύ κόστισε τελευταία  στην  επιχείρηση και τους εργαζόμενους.
    Σε συνεργασία με το συνδικάτο, την αυτοδιοίκηση  και τους υπηρεσιακούς παράγοντες ελπίζω με την συμμετοχή μου στις αποφάσεις του Δ.Σ. να  βοηθήσω την ΔΕΗ και να υπηρετήσω όσο το δυνατό καλύτερα τους συναδέλφους μου.

             Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για την εμπιστοσύνη σας
                                         Συναδελφικά ,
                                   Καραλευθέρης Παντελής

                                     Μέλος Δ.Σ. ΔΕΗ Α.Ε      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου