Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Το ανάλγητο και καθεστωτικό ΠΑΣΟΚ δίνει … μαθήματα ζωής στον αυτόχειρα



Επίδειξη καθεστωτικής νοοτροπίας σ’  όλο της το μεγαλείο.
Τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, που φέρουν βαρύτατες ευθύνες για την διάλυση του κοινωνικού ιστού, αντιμετωπίζουν τον συνταξιούχο, που με τραγικό τρόπο έδωσε τέλος στη ζωή του,  περίπου ως …στατιστικό δεδομένο.
Μια ..ενοχλητική λεπτομέρεια που επισκιάζει προσωρινά  τους …υψηλούς στρατηγικούς  σχεδιασμούς τους.
Την …αποστολή τους να σώσουν τη χώρα!
Και ποιά χώρα θα “σώσουν”, όταν  αυτοκτονούν οι κάτοικοί της;
Πόσο …κοστολογούν μια ανθρώπινη ζωή;
Οταν άκουσα τον κ. Μπεγλίτη, είπα “θα του ξέφυγε.”
Οταν είδα τον κ. Βενιζέλο, σκέφτηκα “είναι σε αμηχανία.”
Σήμερα που διάβασα τον κ. Κουκουλόπουλο, κατέληξα στο συμπέρασμα οτι οι άνθρωποι είναι ανάλγητοι.
Αμετροεπείς και αμετανόητοι.
Αιδώς….
Οταν δεν έχεις τίποτα καλύτερο να πείς, προτιμότερο είναι να σωπαίνεις.
Για φανταστείτε κάτι τόσο δραματικό να συνέβαινε επί κυβερνήσεων Ν.Δ;
Πόσες παραιτήσεις θα ζητούσε ο κ. Βενιζέλος;
ΚΡ
Διαβάστε τις δηλώσεις τους:
Χθες ο Ευάγγελος Βενιζέλος επιχείρησε να απο- πολιτικοποιήσει το θέμα ενώ όλη το σημείωμα του αυτόχειρα “πολιτικοποιούσε” το ζήτημα σε όλη την Ελλάδα. «Το γεγονός είναι τόσο συγκλονιστικό που καθιστά οποιοδήποτε πολιτικό σχόλιο παράταιρο και φτηνό», δήλωσε το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ , ενώ το απόγευμα, όταν χιλιάδες πολίτες με κάθε τρόπο εξέφραζαν την οργή τους μετά την επιστολή-μήνυμα του αυτόχειρα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξακολουθούσε να επιμένει ότι η πράξη του 77χρονου είναι παράταιρη με την πολιτική συζήτηση…
Την ίδια ώρα μια αποστροφή του Πάνου Μπεγλίτη -σε τηλεοπτική συνέντευξή του στο ΣΚΑΪ- δύο ώρες μετά την αυτοκτονία του συνταξιούχου φαρμακοποιού, προκαλούσε κύματα αντιδράσεων. Ήταν η φράση «το αν είχε χρέη ή δεν είχε χρέη, το αν τα ’φαγαν τα παιδιά του ή τα ’φαγε ο ίδιος, σεβασμός σ’ αυτές τις περιπτώσεις…».
Και ενώ θα έλεγε κανείς ότι η περίπτωση Μπεγλίτη είναι μεμονωμένη, έρχεται σήμερα μια νέα δήλωση του υφυπουργού Εσωτερικών κ. Πάρι Κουκουλόπουλου και στενού συνεργάτη του κ. Βενιζέλου να επιβεβαιώσει και τον κυνισμό τους και ότι έχουν χάσει εντελώς  την μπάλα: Ο άνθρωπος αυτός ήταν συνταξιούχος φαρμακοποιός που σημαίνει ότι όσα χρόνια και αν περάσουν δε θα έψαχνε στα σκουπίδια”, επιμένει να λέει ο κ. Κουκουλόπουλος για τον τραγικό αυτόχειρa Δημήτρη Χριστούλα.
 http://www.antinews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου