Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

ΔΑΚΕ/ΕΔΟΠ-ΔΕΗ:ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ!!!


Σε συνέχεια του Δελτίου Τύπου στις 30/9/2011, που εκδώσαμε για την περίπτωση του κυρίου Τριανταφύλλη σχετικά με την παραμονή του στην επιχείρηση, ως Γενικός Διευθυντής μετά την συνταξιοδότησή του, η οποία ήταν προκλητική και αντιδεοντολογική για τα δεδομένα της ΔΕΗ, επανερχόμαστε ξανά.

Πληροφορηθήκαμε χθές, μέσω Δελτίου Τύπου της ΔΕΗ, ότι με ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΕΗ και του κυρίου Τριανταφύλλη, λύθηκε η συνεργασία. Ως εκ τούτου εγείρονται ορισμένα ερωτήματα, όπως:

Τι σημαίνει αμοιβαία συμφωνία, πέραν από τη λήξη ακολουθούν χρηματικές αποζημιώσεις;

Αν, ναι τότε δηλώνουμε:

·         Ο κύριος Τριανταφύλλης πριν από μερικούς μήνες συνταξιοδοτήθηκε, αλλά παρέμεινε στη θέση του και ασκούσε τα καθήκοντά του, ως Γενικός Διευθυντής ΑΝΠΟ, παρόλο που δεν έχει ξαναγίνει….
·         Τώρα αποχωρεί, αφού φρόντισε, να καταργήσει την θέση που κατείχε…. αν τελικά εγκριθεί η αναδιοργάνωση. Γιατί άραγε; Για να ενισχύσει το επιχείρημα της αποζημίωσής του;
·         Που ακούστηκε να καταργείται η ΓΔ/ΑΝΠΟ και σε ποια άλλη εταιρεία – της βαρύτητας που έχει η ΔΕΗ – έχει συμβεί;
·         Τι θα γίνει με το ποσό που πρέπει να επιστραφεί στην επιχείρηση, λόγω της υπέρβασης της μηνιαίας αποζημιώσεώς του, σύμφωνα με το νόμο;

Δηλώνουμε ότι δεν πρόκειται αυτή τη φορά να μείνουν οι επισημάνσεις στα χαρτιά.

Είμαστε αποφασισμένοι να προστατέψουμε την επιχείρηση, αφού κάποιοι με τις πράξεις τους προκαλούν το περί δικαίου αίσθημα.
Ας προσέξει καλύτερα αυτή τη φορά ο κύριος Ζερβός, γιατί είμαστε αποφασισμένοι να προσφύγουμε σε κάθε νόμιμο μέσο για την προστασία της ΔΕΗ.

Γραφείο Τύπου ΔΑΚΕ ΕΔΟΠ/ΔΕΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου