Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

Εκλογές ΑΔΜΗΕ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ από τον Αντώνη Καρρά

 



ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Από  ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΡΡΑ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ και ΠΡΟΕΔΡΟ της

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

 

      Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

 Στις 27 και 28 Ιουλίου διεξάγονται εκλογές για τον εκπρόσωπο εργαζομένων στο Δ.Σ. του ΑΔΜΗΕ.

Ο ταχύς μετασχηματισμός και η ανάπτυξη του Δικτύου Μεταφοράς του ΑΔΜΗΕ είναι σε πλήρη εξέλιξη τα επόμενα χρόνια και αποτελούν ένα αναπτυξιακό σχεδιασμό που δεν αφήνουν περιθώρια σκέψης.

Αντίθετα, επιβάλλουν επαγρύπνηση, εμπειρία και αγωνιστική ετοιμότητα, για όλα όσα σχεδιάζονται.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, σε αυτές τις εκλογές δίνει το δικό της στίγμα, στηρίζοντας  το ψηφοδέλτιο στο οποίο συμμετέχουν άξιοι συνάδελφοι που έχουν αποδείξει ήθος και αίσθημα ευθύνης, έχοντας ως στόχο να αναδείξουν τη ΔΑΚΕ/ΓΕΝΟΠ πρώτη δύναμη.

Σε ετοιμότητα βρίσκονται και όλοι οι συνάδελφοι που θα συμμετέχουν στις εφορευτικές επιτροπές και θα φέρουν εις πέρας το δύσκολο έργο των εκλογών. Τους ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Ο συνάδελφος που θα εκλεγεί στο Δ.Σ. της  Εταιρείας καλείται ν’ ανταποκριθεί σ’ ένα ιδιαίτερα δύσκολο έργο τα επόμενα χρόνια.

Γι’ αυτό τον λόγο, οι συνάδελφοι του ΑΔΜΗΕ που θα συμμετέχουν στις εκλογές για την ανάδειξη του εκπροσώπου, θα πρέπει να επιλέξουν με κύριο και μοναδικό κριτήριο το ποιος θα μπορέσει να προασπίσει με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα τόσο των εργαζομένων όσο και της εταιρείας.

Για την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ο αγώνας αυτός αποτελεί δέσμευση και παρακαταθήκη για μελλοντικούς, υπεύθυνους αγώνες και με πλήρη αποδοχή της ευθύνης που της αναλογεί δεσμεύεται, ότι θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την προάσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων, έτσι όπως πράττει πάντα, στην ίδια κατεύθυνση μαζί με τους εργαζόμενους, την ΓΕΝΟΠ  ΔΕΗ και τα Σωματεία μέλη της.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ δεσμεύεται επίσης, ότι ο εκλεγμένος εκπρόσωπος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, θα συνεχίσει την αγαστή συνεργασία του  με την ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ταυτίζοντας την δράση του με την Ομοσπονδία.

Θα συνεχίσει να είναι τα αυτιά, τα μάτια και η φωνή των εργαζομένων και του Συνδικάτου, μέσα στα Δ.Σ. της Εταιρείας για την προάσπιση των συμφερόντων τους.

Η ευθύνη που έχουμε απέναντι στους εργαζόμενους είναι τεράστια και η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ την υπηρετεί πιστά με ειλικρίνεια και ήθος. Πάνω από όλα είμαστε η φωνή της αλήθειας της διεκδίκησης και όχι της στείρας ανέξοδης επαναστατικότητας που καταλήγει με μία θέση σε κομματικό μηχανισμό.

Οι εργαζόμενοι αποτελούν το σημαντικότερο κεφάλαιο της εταιρείας και πρέπει να έχουν ουσιαστική συμμετοχή στην μετεξέλιξή της. Παράλληλα οι εργαζόμενοι θα πρέπει να συνεχίσουν να έχουν λόγο στις αποφάσεις της Επιχείρησης. Κακώς καταργήθηκαν οι δύο θέσεις εκπροσώπων εργαζομένων στο Δ.Σ. του Ομίλου ΔΕΗ. Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων θα πρέπει να εκπροσωπούν τους εργαζόμενους και το κυριότερο, θα πρέπει να εκλέγονται απ’ αυτούς και όχι να διορίζονται από μία λίστα, από την Γενική Συνέλευση των μετόχων.

Με τις δεσμεύσεις μας αυτές, σας καλώ σε καθολική και δυναμική συμμετοχή, για να διαφυλάξουμε τον θεσμό του εκπροσώπου των εργαζομένων στον ΑΔΜΗΕ. Είναι ευθύνη όλων μας.

 

Συμμετέχουμε μαζικά στις εκλογές για τον εκπρόσωπο των εργαζομένων στο Δ.Σ. του ΑΔΜΗΕ.

 

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ και ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

 

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου