Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

"Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι περιμένουν να αποκατασταθούν οι εις βάρος τους αδικίες"

ΔΗΛΩΣΗ
του Γεν. Γραμματέα της ΓΣΕΕ κ. Νικ. Κιουτσούκη
Στη συνάντηση των κοινωνικών εταίρων με το κλιμάκιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ο Πρόεδρός του μας ανέλυσε τις γνωστές προτάσεις του, τις οποίες δεσμεύτηκε ότι θα θέσει υπό διαπραγμάτευση στην ΤΡΟΙΚΑ.
Ελπίζουμε το μήνυμα των εκλογών της 6ης Μαΐου να έχει ληφθεί και να έχει αναλυθεί από τα κόμματα και οι εκ των υστέρων προτάσεις τους να μην είναι ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ εν όψει των νέων εκλογών, αλλά πραγματική πρόθεση ώστε να γίνουν πράξη μετά τις 16 Ιουνίου.
Σε κάθε περίπτωση οι προθέσεις αξιολογούνται και οι πράξεις κρίνονται και μάλιστα τόσο αυστηρά, όσο αυστηρά “ΚΟΥΡΕΨΑΝ” τις ζωές μας.
Η Ελλάδα και οι Έλληνες πολίτες θα έχουν μέλλον εάν διασφαλισθεί το ΠΑΡΟΝ τους, γιατί ως γνωστόν μέλλον χωρίς παρόν δεν υπάρχει!!!

Για μια ακόμη φορά τονίζουμε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι λέμε ΝΑΙ στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, λέμε ΝΑΙ στο κοινό νόμισμα, ΟΧΙ όμως με κάθε κόστος, αλλά με όρους και προϋποθέσεις, ως ΙΣΟΤΙΜΑ ΜΕΛΗ και όχι ως “καμαριέρες” των Ευρωπαίων εταίρων μας!!!
Άλλωστε η ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ των μνημονιακών πολιτικών είναι ΤΡΑΓΙΚΗ και απαιτείται ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ αντιμετώπισης της κρίσης και όχι η λογική “βλέποντας και κάνοντας” που μέχρι σήμερα ακολουθήθηκε…
Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι περιμένουν να αποκατασταθούν οι εις βάρος τους αδικίες που κατά κύριο λόγο, προσκλήθηκαν από τους γνωστούς πλέον κύκλους συνομιλητές της ΤΡΟΙΚΑ και των πάσης φύσεως συμφερόντων.
Περιμένουν να ορθώσει ανάστημα το πολιτικό σύστημα και να πει ΟΧΙ στα καταστροφικά σενάρια που κάποιοι κύκλοι απεργάζονται εντός και εκτός Ελλάδας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου