Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Το ΚΔΕΠ πάνω από 38 έτη, κατεξοχήν υπεύθυνο για τον ποιοτικό έλεγχο στη ΔΕΗ


Το ΚΔΕΠ πάνω από 38 έτη είναι κατεξοχήν υπεύθυνο για τον ποιοτικό έλεγχο στη ΔΕΗ και για την εξασφάλιση της αξιόπιστης λειτουργίας της, μέσω των ελέγχων του εξοπλισμού και των εγκαταστάσεων. 
Η εμπειρία αυτή εγγυάται για υπηρεσίες υψηλής ακρίβειας και απόλυτα εναρμονισμένες στα πρότυπα της αγοράς μέσα από τον υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό και το άριστα καταρτισμένο προσωπικό του. Τα εργαστήρια και οι υπηρεσίες που προσφέρει το... ΚΔΕΠ είναι διαπιστευμένα από το Ε.ΣΥ.Δ. (Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης) για να διενεργούν δοκιμές, μετρήσεις και ελέγχους σύμφωνα με τα πρότυπα ΕΛΟΤ EN ISO/IEC 17020 και 17025.

Στα πλαίσια της εξωστρέφειας για την αξιοποίηση των υποδομών, της σημαντικής τεχνογνωσίας και εμπειρίας των στελεχών του, το ΚΔΕΠ προσανατολίζεται, εκτός των υπηρεσιών που προσφέρει στον Όμιλο ΔΕΗ, να αυξήσει τις υπηρεσίες σε εξωτερικούς πελάτες, προσκομίζοντας σημαντικά έσοδα στη ΔΕΗ Α.Ε..

Η περίοδος που διανύουμε, για το ΚΔΕΠ αποτελεί ευκαιρία και πρόκληση να θέσει νέους στόχους. Με νέο όραμα και καινοτομίες φιλοδοξεί να κατακτήσει την εμπιστοσύνη του πιο απαιτητικού πελάτη.

Το Κέντρο Δοκιμών Ερευνών και Προτύπων (ΚΔΕΠ) της ΔΕΗ αποτελείται από 16 σύγχρονα εργαστήρια υψηλού επιπέδου, στα οποία πραγματοποιούνται δοκιμές, έλεγχοι και αναλύσεις σε υλικά, μηχανήματα, αναλώσιμα, εφόδια και εξοπλισμό της ΔΕΗ αλλά και σε πελάτες εκτός ΔΕΗ. Τα εργαστήρια αυτά είναι:

-Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Φυσικής
-Εργαστήριο Μεγάλης Ισχύος
-Εργαστήριο Υψηλής Τάσης
-Εργαστήριο Ανύψωσης Θερμοκρασίας
-Εργαστήριο Ειδικών Διηλεκτρικών Δοκιμών & Μετρήσεων
-Εργαστήριο ηλεκτρολογικών Ελέγχων
-Εργαστήριο Ηλεκτρικών Μετρήσεων
-Εργαστήριο Μετρολογίας
-Εργαστήριο Αντοχής Υλικών
-Εργαστήριο Μεταλλογραφίας
-Εργαστήριο Αναλυτικής Χημείας
-Εργαστήριο Καυσίμων & Λιπαντικών
-Εργαστήριο Χημείας Περιβάλλοντος
-Εργαστήριο Εδαφομηχανικής
-Εργαστήριο Σκυροδέματος
-Εργαστήριο Φωτομετρίας

Επιπλέον το ΚΔΕΠ προσφέρει υπηρεσίες Φορέα Ελέγχου και Επιθεώρησης παραλαβής υλικών.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου