Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

ΔΕΗ:3 προκηρύξεις για 600 μόνιμους υπαλλήλους

ΔΕΗ: 3 προκηρύξεις για 600 μόνιμους υπαλλήλους
Στο ΑΣΕΠ βρίσκονται τρεις νέες προκηρύξεις για 600 μόνιμες θέσεις στη ΔΕΗ.

Η έκδοση των προκηρύξεων, σύμφωνα με το e-dimosio.gr, αναμένεται να γίνει στα μέσα Ιουνίου προκειμένου να «τρέξει» η προθεσμία υποβολής αιτήσεων το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου. Πρόκειται για τον πρώτο διαγωνισμό που θα προκηρυχθεί μετά από την προκήρυξη αντίστοιχου διαγωνισμού το 2008.

Ειδικότητες

Οι ειδικότητες που θα προκηρυχθούν αφορούν κυρίως τεχνικό προσωπικό, όπως μηχανικοί, τεχνίτες, τεχνικοί, αλλά και διοικητικό προσωπικό για τα καταστήματα είσπραξης λογαριασμών της ΔΕΗ.

Η πρώτη προκήρυξη αφορά διοικητικό προσωπικό για τα κεντρικά γραφεία, την Διεύθυνση Πληροφορικής, κ.α.

Η δεύτερη θα αφορά εργατοτεχνικό προσωπικό για τα Λιγνιτικά Κέντρα, τις Διεύθυνσεις Υδροηλεκτρικής Παραγωγής, τους Ατμοηλεκτρικούς Σταθμούς, κ.α.

Η τρίτη προκήρυξη θα αφορά σε πτυχιούχους- επιστήμονες (οικονομλόγους, γιατρούς εργασίας)

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων θα είναι 20ήμερη και το πιθανότερο σενάριο είναι οι αιτήσεις να υποβληθούν ηλεκτρονικά μέσα από τη σελίδα του ΑΣΕΠ, όπως και στην προκήρυξη 2Κ/2014.

Οι περισσότερες θέσεις θα καλυφθούν από τις υπηρεσίες της ΔΕΗ στους νομούς Κοζάνης, Φλώρινας, Αρκαδίας, Βέροιας, Χανιά, κ.α.

Προσόντα
Στα προσόντα των υποψηφίων θα ληφθούν υπόψιν ο χρόνος ανεργίας, οι τίτλοι σπουδών, η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη ειδικότητα, η πολυτεκνική ιδιότητα, η εντοπιότητα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου