Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ: Θα κερδίσουμε τη μάχη με το χρόνο για την αποκατάσταση των ζημιών

Η προσπάθεια των συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ και των συναδέλφων τεχνικών προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι βλάβες και να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στις περιοχές που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές, συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ. 
Αν και οι εργαζόμενοι καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων, η επισκευή των βλαβών γίνεται εξαιρετικά δύσκολη και χρονοβόρα εξαιτίας των εκτεταμένων ζημιών που έχει υποστεί το δίκτυο Διανομής Χαμηλής (ΧΤ) και Μέσης Τάσης (ΜΤ) (ζημιές σε υποσταθμούς, κατεστραμμένοι στύλοι κλπ) στην Ανατολική Αττική
(Μαραθώνας, Μάτι , Νέος Βουτζάς, Ραφήνα) αλλά και στην περιοχή της Κινέττας. Παρ΄όλα αυτά οι συνάδελφοι τεχνικοί εργάζονται με αυταπάρνηση και δίνουν μάχη με το χρόνο ώστε να ηλεκτροδοτηθούν το ταχύτερο δυνατό, στο σύνολό τους, οι συγκεκριμένες περιοχές.  
Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ τέθηκαν σε ετοιμότητα από την πρώτη στιγμή και παρενέβησαν άμεσα προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο της πυρόσβεσης. Η προσπάθεια συνεχίζεται τώρα με μεγαλύτερη ένταση για την ομαλή και απρόσκοπτη ηλεκτροδότηση και βέβαια με άμεση προτεραιότητα σε εγκαταστάσεις των οποίων η λειτουργία είναι ζωτικής σημασίας.
Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ συγχαίρει όλους τους συναδέλφους που εργάζονται για την ταχεία αποκατάσταση των βλαβών και βρίσκονται για τέταρτη συνεχόμενη μέρα στις πληγείσες περιοχές προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που προκάλεσε η πύρινη λαίλαπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου