Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 27/2 στην Τρίπολη καλεί η ΓΕΝΟΠ


Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ–ΚΗΕ, ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ,εκφράζουν την κάθετη αντίθεσή τους στην επιχειρούμενη διάλυση της ΔΕΗ, ένα ενδεχόμενο που ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της χώρας  χαρακτήρισε ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ενώ ο Συγκυβερνήτης του κος Καμμένος απείλησε μέσα από το βήμα της Βουλής με φυλακή σε όσους ξεπουλήσουν τη ΔΕΗ.
          Την Τρίτη 27/2/2018 στο Περιφερειακό Συνέδριο της Πελοποννήσουθέλουν να μας πείσουν ότι η απόφασή τους για τον ακρωτηριασμό της ΔΕΗ θα φέρει την «Ανάκαμψη» και την «Ανάπτυξη» στην περιοχή.
          Την ώρα που η συμφωνία για την πώληση των μονάδων σε Μεγαλόπολη (μονάδες 3 και 4) και Φλώρινα (Μελίτη 1 και άδεια για Μελίτη
2),συνιστάμια απόλυτα αρνητική εξέλιξη όχι μόνο για τη ΔΕΗ, αλλά πρωτίστως για την Εθνική Οικονομία και τις δύο περιοχές της πατρίδας μας Αρκαδία και Φλώρινα, που οδηγούνται με μαθηματική ακρίβεια σε οικονομικό μαρασμό.
          Ειδικά για τη Μεγαλόπολη η απόφαση αυτή συνιστά το τέλος της ΔΕΗ γιατην περιοχή μετά από πέντε δεκαετίες, γεγονός που θα σημάνει την κατάρρευση της Τοπικής Οικονομίας από την απώλεια εκατοντάδων θέσεων εργασίας.
          Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ τα Σωματεία – Μέλη της  σε άμεση συνεργασία με την Τοπική Κοινωνία, Επαγγελματικούς και Κοινωνικούς Φορείς,δίνουμε την μάχη να αποτρέψουμε το Εθνικό Έγκλημα, τον ακρωτηριασμό της ΔΕΗ.
ΟΛΟΙ στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου στις 6.00 μ.μ. στην Πλατεία «ΠΕΤΡΙΝΟΥ» στην Τρίπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου