Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

ΔΑΚΕ ΓΕΝΟΠ: Η αποκοπή του ΑΔΜΗΕ οδηγεί στην απαξίωση της ΔΕΗ



 Με αυξανόμενους ρυθμούς καταρρακώνεται η αξιοπιστία της Κυβέρνησης, η οποία μέσω της αποκοπής του ΑΔΜΗΕ από τον Όμιλο ΔΕΗ τα μόνα που θα επιτύχει θα είναι η μετατροπή της ΔΕΗ σε μικρή ΔΕΗ και η παράδοση της μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας σε ιδιωτικά συμφέροντα.

     Η προσπάθεια αυτής και των πειθήνιων οργάνων της να πείσουν ότι με την παράδοση των δικτύων μεταφοράς σε ιδιωτικά συμφέροντα θα εκσυγχρονισθεί η αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, θα γίνει πιο ανταγωνιστικό το περιβάλλον και θα..
ωφεληθούν οι καταναλωτές, πέφτει στο κενό.
     Το "κοινωνικό" προσωπείο που επιθυμεί να παρουσιάζει καταρρέει υπό των ακραία νεοφιλελεύθερων πολιτικών που προσπαθεί να εφαρμόσει, υπόδουλη σε δανειστές και συμφέροντα.

     Είναι βέβαιο ότι θα ξεχυθούν ποτάμια λάσπης, θα υιοθετηθούν μέθοδοι συκοφάντησης και φίμωσης των εργαζομένων του Ομίλου και του συνδικαλιστικού κινήματος.

     Είναι όμως επίσης βέβαιο ότι η ΔΕΗ που δημιουργήθηκε το 1950 "χάριν του δημοσίου συμφέροντος ", ξεπουλιέται και διαλύεται το 2016 από μια "αριστερή" Κυβέρνηση.

     Η ΔΑΚΕ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ σε συνέχεια του λόγου της και των πράξεών της όπως έκανε και στο παρελθόν, καλεί την Κυβέρνηση , έστω και τώρα να επανεξετάσει το θέμα της αποκοπής του ΑΔΜΗΕ από τον  Όμιλο ΔΕΗ, αναλογιζόμενη την ιστορική ευθύνη της , τις δεσμεύσεις του προεκλογικού αλλά και του μετεκλογικού της λόγου  και τις δυσμενείς συνέπειες που θα έχει αυτή για τους καταναλωτές, τους μετόχους ,την Επιχείρηση και τους εργαζομένους.



ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου