Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Ηρωικές προσπάθειες από τους εργαζόμενους στον Α.Σ.Π. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

Ανακοίνωση από την 
"ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ 
ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ - ΕΤΕ/ΔΕΗ"


Το πρόσφατο δυσάρεστο συμβάν στον Α.Σ.Π. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ αποδεινύει για άλλη μια φορά την ανυπαρξία της διοίκησης τόσο στο τομέα προστασίας και  ασφάλειας των εργαζομένων όσο και στον ανεπαρκή ενεργειακό σχεδιασμό που έχει μαζί με το αρμόδιο υπουργείο, ειδικά σε τουριστικά μέρη της πατρίδας μας που είναι σημεία αναφοράς για την προβολή της.
Οι εργαζόμενοι στον Α.Σ.Π. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ με αυταπάρνηση και μοναδικό επαγγελματισμό και κάτω από  αντίξοες εργασιακές συνθήκες έδειξαν στους χρυσοκάνθαρους και ανεύθυνους διοικούντες ότι όσες περικοπές και αν αποφασίσουν,όσο και αν υπονομεύουν το αίτημα για προσλήψεις στον Όμιλο ΔΕΗ, θα είναι πάντα στη πρώτη γραμμή με κίνδυνο της ζωής τους για να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση του νησιού.  


Γνωρίζει πολύ καλά η διοίκηση της ΔΕΗ ότι η έλλειψη εξειδικευμένου προσωπικού και η έλλειψη συντηρήσεων οδηγούν τη ΔΕΗ στην πλήρη απαξίωσης της και φυσικά στο ξεπούλημα της. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι καμία αναφορά για την προστασία των εργαζόμενων και για τις υπερπροσπάθεις που έκαναν δεν έγινε από τους τηλεαστέρες και τα κανάλια των εργολάβων.

Η ΔΑΚΕ-ΕΤΕ/ ΔΕΗ  εκφράζει τον απέραντο θαυμασμό της, στους ηρωικούς εργαζόμενους του Α.Σ.Π.- ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ και θα παλέψει με κάθε δυνατό μέσο που διαθέτει ώστε να γίνει δεκτό από την κυβέρνηση το διαχρονικό αίτημα του Σ/Κ για προσλήψεις στη ΔΕΗ και για τον εκσυγχρονισμό των σταθμών παραγωγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου