Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΕΝΟΠ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ


Η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου που ψηφίστηκε στις 20 Οκτώβρη του 2011  θίγει άμεσα μισθούς, συντάξεις και επιδόματα όπως επίσης μπαίνει σε εφαρμογή η εργασιακή εφεδρεία.
  Μετά την εξαγγελία για πωλήσεις μονάδων στην περιοχή μας αμφισβητείται και η ύπαρξη της επιχείρησης της ΔΕΗ . Τα σωματεία της περιοχής «ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ», «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ», «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΔΗΓΩΝ», «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», διαισθανόμενοι το βάρος και την ευθύνη, με πρωτοβουλία του σωματείου «ΕΝΩΣΗΣ», για το οποίο το συγχαίρουμε,  κάλεσε τα προεδρία παρουσία των εκπροσώπων της ΓΕΝΟΠ στην αίθουσα του εργατικού κέντρου  Κοζάνης στις 31 Οκτώβρη όπου αντάλλασαν απόψεις και προβληματισμούς και αποφασίστηκε η κοινή δράση για την αποτροπή όλων αυτών των σχεδίων.
Ζητήθηκε από τα μέλη σωματεία της ΓΕΝΟΠ  με επιστολή τους να συγκαλέσει έκτακτο Δ.Σ. η ομοσπονδία και να συζητηθούν όλα αυτά τα θέματα. Φτάνει πια η ανοχή μας.
Το ασφαλιστικό μας καταρρέει
Οι ουρές μεγαλώνουν και οι αποφάσεις πρέπει να ναι άμεσες και γρήγορες.
Η απάντηση της ΓΕΝΟΠ προς το σωματείο μας είναι ότι κατανοεί τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες μας, αλλά επειδή προέκυψαν έκτακτα γεγονότα μεταφέρεται για αργότερα. Η δέσμευση της ΓΕΝΟΠ είναι ότι δεν πρόκειται να συμφωνήσει με τίποτα πριν γίνει διάλογος με τα σωματεία. Ευελπιστούμε ότι πολύ γρήγορα θα καλεστούμε να συζητήσουμε αυτά τα θέματα.


                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ




              ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ                               νικοπουλοσ ευαγγελοσ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου