Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ


Ημέρες κατοχής ξαναζεί ο Ελληνικός λαός σήμερα με πρωταγωνιστές την υπόδουλη Κυβέρνηση των ξένων συμφερόντων, τον πολιτικά ανίκανο αρμόδιο υπουργό ΠΕΚΑ κ. Παπακωνσταντίνου και τη δοτή Διοίκηση της ΔΕΗ.
Αιχμή του δόρατος το πρωτοφανές χαράτσι που επέβαλαν στον Ελληνικό λαό δια μέσου των τιμολογίων της ΔΕΗ, χρησιμοποιώντας την Επιχείρηση του Ελληνικού λαού ως μέσω εκβιασμού προς τον Έλληνα καταναλωτή για την είσπραξη φόρων, λόγω της προφανούς ανικανότητας της φορομπηχτικής Κυβέρνησης να εισπράξει τους φόρους και να πατάξει τη φοροδιαφυγή των εχόντων και κατεχόντων φίλων της.
Χρησιμοποιεί τη ΔΕΗ ως εκτελεστή των καταναλωτών για να πετύχει συγκεκριμένους στόχους όπως, ο διασυρμός της Επιχείρησης στην κοινή γνώμη στρέφοντας παράλληλα τους καταναλωτές εναντίων της και φυσικά κατά των εργαζομένων σε αυτή με προφανείς δόλιους σκοπούς από την πλευρά της Κυβέρνησης. Νοθεύει τον ανταγωνισμό (που τόσο πολύ επικαλείται) στο χώρο της ενέργειας εις βάρος της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να έχουμε τον οικονομικό στραγγαλισμό της ΔΕΗ όταν το ίδιο το κράτος της χρωστάει πάνω από 135 εκατ. Ευρώ.
Στόχος η κατάρρευση της Επιχείρησης για να ακολουθήσουν τα «εξυγιαντικά» μέτρα της εργασιακής εφεδρείας στο υποτιθέμενο πλεονάζον προσωπικό και της μισθολογικής αφαίμαξης μέσω του ενιαίου μισθολογίου, όπως δημοσίως επικαλούνται.
Συνοδοιπόρος και εκτελεστής όλων αυτών των Γκεμπελίστικων μεθόδων της Κυβέρνησης ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ κ. Αρθ. Ζερβός, ο οποίος έσπευσε αμέσως μέσω ραδιοφωνικής συνέντευξης, να προχωρήσει άμεσα στον σκληρό αυτό εκβιασμό των καταναλωτών μας όταν ο ίδιος ξέρει ότι πάνω από 420 εκατ. Ευρώ χρωστάνε στη ΔΕΗ λόγω αδυναμίας πληρωμής των λογαριασμών τους από την πολιτική του κ. Παπακωνσταντίνου, στον οποίο ο κ. Ζερβός δεν τολμά να σηκώσει ανάστημα όταν βλέπει την Επιχείρηση την οποία διοικεί να διαλύεται, εκτός και αν ο ίδιος και ο  αρμόδιος υπουργός εξυπηρετούν αυτό το σκοπό.
Οι αυθεντικοί υποτίθεται εκφραστές των φτωχών και των αδικημένων, όπως ο Πρόεδρος της ΓΣΣΕ Κ. Παναγόπουλος, ξέχασε τον θεσμικό του ρόλο και συμπεριφέρεται ως αχυράνθρωπος της Κυβέρνησης και εκφραστής των αντικοινωνικών και εκβιαστικών μέτρων, πατρονάροντας επί της ουσίας την Κυβερνητική πολιτική.
Η νέα αναπτυξιακή πολιτική της Κυβέρνησης που εφαρμόζει ο κ. Παπακωνσταντίνου και εκτελεί ο κ. Ζερβός περνά μέσα από τον «ΗΛΙΟ» των Γερμανών και το σκοτάδι των Ελλήνων καταναλωτών, δια της διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος.
Κύριοι της Κυβέρνησης και της Διοίκησης της ΔΕΗ πρέπει επιτέλους να αντιληφθείτε ότι ο Ελληνικός λαός δεν μπορεί πλέον να εκβιάζεται και να πληρώνει εσαεί την οσφυοκαμψία σας, την ανικανότητα σας από την εγκληματική και ανάλγητη πολιτική σας και οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ δεν πρόκειται να γίνουν πρόβατα επί σφαγή.





Γραφείο Τύπου ΔΑΚΕ ΕΤΕ/ΔΕΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου