Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Α. Καρράς: Η Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων/ΓΕΝΟΠ, ευχαριστεί θερμά όλους τους εργαζόμενους του ΑΔΜΗΕ

 


Ευχαριστήρια επιστολή του ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΡΡΑ (ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ) και ΠΡΟΕΔΡΟ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 


Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι,

Μια ακόμη εκλογική διαδικασία, αυτή για την ανάδειξη του εκπροσώπου των εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΔΜΗΕ, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και με μαζική συμμετοχή των συναδέλφων της εταιρείας με την παράταξη της ΔΑΚΕ/ΓΕΝΟΠ να αναδεικνύεται πρώτη δύναμη, αυξάνοντας τα ποσοστά της με 58% επί των ψηφισάντων. Η Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων/ΓΕΝΟΠ, ευχαριστεί θερμά όλους τους εργαζόμενους του ΑΔΜΗΕ για την συμμετοχή τους στις εκλογικές αρχαιρεσίες και πρωτίστως αυτούς που την ανέδειξαν πρώτη δύναμη.  

Παράλληλα, θέλουμε να σημειώσουμε ότι θα είμαστε δίπλα ακόμη και σε όσους δεν μας στήριξαν με την ψήφο τους, διότι η παράταξή μας διαχρονικά αποδεικνύει ότι εξυπηρετεί τα συμφέροντα όλων των εργαζομένων, ανεξαρτήτως ιδεολογικών τοποθετήσεων. Επιπρόσθετα, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όσους συναδέλφους συμμετείχαν στις εκλογικές διαδικασίες μέσω των Εφορευτικών Επιτροπών (ΚΕΦΕΠ,ΤΕΦΕΠ) καθώς και τους εκπροσώπους των ψηφοδελτίων και όλους τους υποψήφιους.

Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι, 

Το νικηφόρο αποτέλεσμα μας γεμίζει αισθήματα χαράς και μεγάλης ευθύνης προς τους εργαζόμενους του ΑΔΜΗΕ και έχουμε χρέος να συνεχίσουμε την αγόγγυστη προσπάθειά μας για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους και για το καλό της Επιχείρησης, σε συνεργασία πάντα με τον εκλεγμένο εκπρόσωπό σας στο Δ.Σ. του ΑΔΜΗΕ, την ΓΕΝΟΠ και τα Σωματεία μέλη της.Είμαστε δύναμη ευθύνης και εγγύησης για τους εργαζόμενους και θα είμαστε πάντα στο πλευρό τους. Το έχουμε αποδείξει και θα συνεχίσουμε να το πράττουμε εις το διηνεκές.

Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι,

Η εμπιστοσύνη των εργαζόμενων του ΑΔΜΗΕ όπως και ολόκληρου του Ομίλου στα στελέχη της Δημοκρατικής Ανεξάρτητης Κίνησης Εργαζομένων αποδεικνύει πως όλοι πλέον αναζητούν πράξεις ευθύνης και όχι λόγια και υπερβολές για την εξυπηρέτηση κομματικών και άλλων συμφερόντων. 

Η συμμετοχή των συνάδελφων στην εκλογική διαδικασία, επιβράβευσε θριαμβευτικά την μεγάλη παράταξη της Δημοκρατικής Ανεξάρτητης Κίνησης Εργαζομένων. Ταυτόχρονα, με την μεγαλειώδη συμμετοχή τους έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα στις διοικήσεις, για την αναγκαιότητα της σταθερής εκπροσώπησης των εργαζομένων, στα Δ.Σ. των εταιριών του Ομίλου ΔΕΗ από τους εργαζόμενους.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου