Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017

ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ: Οι θέσεις του Π. Καραλευθέρη για τον ΑΔΜΗΕ δεν απηχούν τις δικές μας

ΔΕΗ: Στάση εργασίας της ΓΕΝΟΠ τη Δευτέρα (11/07)
Απορία, σύγχυση και προβληματισμό δημιουργούν οι πρόσφατες δηλώσεις  του εκπροσώπου των εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ Α.Ε συν. Παντελή Καραλευθέρη (δηλώσεις που έγιναν στο πλαίσιο συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας για το θέμα της ΔΕΗ) και αφορούσαν στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του ΑΔΜΗΕ (πώληση).
Μία θέση που παρεκκλίνει από την μέχρι τώρα στάση του συν. Καραλευθέρη στο εν λόγω ζήτημα και που δε συνάδει με την πρακτική που ως στιγμής ακολούθησε αφού ως γνωστόν, ως εκπρόσωπος των εργαζόμενων, καταψήφισε (στο Δ.Σ της ΔΕΗ) τα θέματα σχετικά με την πώληση του ΑΔΜΗΕ.
Η ΓΕΝΟΠ/ΔΗΕ- ΚΗΕ:

  • Τηρώντας τις αποφάσεις των Διοικητικών της Συμβουλίων – Συνεδρίων, υποστήριξε και θα υποστηρίζει τις θέσεις της σχετικά με τον Όμιλο  ΔΕΗ, απαρέγκλιτα, αδιαπραγμάτευτα, αταλάντευτα και σε καμία περίπτωση δεν την εκφράζει η επίμαχη θέση του συν. Καραλευθέρη.
  • Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ εκφράζει  18.000 εργαζόμενους στον όμιλο ΔΕΗ, που αυτή τη στιγμή δίνουν «τη μητέρα των μαχών» προκειμένου να αποτρέψουν την πώληση λιγνιτικών και υδροηλεκτρικών μονάδων, προκειμένου να αποτρέψουν την κατάρρευση της Επιχείρησης, προκειμένου να κρατήσουν τη ΔΕΗ στο Δημόσιο.
Είναι αυτονόητο ότι η θέση  και η στάση της Ομοσπονδίας που είναι απολύτως γνωστή σε όλους,  δεσμεύει το σύνολο των εκλεγμένων. Σε αντίθετη  περίπτωση θα ζητούνται εξηγήσεις και απόδοση ευθυνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου